📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ruscy uzywaja wgl zimówek?
Powinien być taki przepis "kto używa letniego ogumienia w zimie może być skazany na lincz przez osobę, której własną głupotą i pazernością wyrządził krzywde"
Ci to tak już bez emocji do tych wypadków podchodzą.
Takie pizdy latynoskie darłyby ryja z daleka, a ruscy? ło ło ło i bam.
Takie pizdy latynoskie darłyby ryja z daleka, a ruscy? ło ło ło i bam.
Każdy kto choć raz jechał na letnich oponach w zimie (ale nie takich z milimetrowym bieżnikiem - nowe albo prawie nowe) wie że nie ma ŻADNEJ róznicy w prowadzeniu. A debil to nawet na zimówkach i z napędem 4x4 w poslizg wpadnie
Łada!!! Klasa!! jest piwo!!
@bloodwar prędzej wpadniesz 4x4 w poślizg niż samochodem, który ma napęd na przód.
@bloodwar właśnie ty musiałeś nigdy nie jechać na letnich w zimie jeśli mówisz, że nie ma różnicy między zimówkami bo różnica jest i to w chuj duża.
sporo tu ofiar agresywnego marketingu koncernów oponiarskich
i ofiar autosugestii, że "mam zimówki = jestem bezpieczny", jest to tzw. zimowa odmiana efektu placebo
zimówki są lepsze tylko na śniegu i tylko o określonych parametrach
w każdych innych warunkach są gorsze
i ni chuja nikt mnie nie przekona, że na lodzie zimówki trzymają lepiej, owszem, trzymają, tyle co letnie czyli nic
i ofiar autosugestii, że "mam zimówki = jestem bezpieczny", jest to tzw. zimowa odmiana efektu placebo
zimówki są lepsze tylko na śniegu i tylko o określonych parametrach
w każdych innych warunkach są gorsze
i ni chuja nikt mnie nie przekona, że na lodzie zimówki trzymają lepiej, owszem, trzymają, tyle co letnie czyli nic
up
Ulica ode mnie z domu prowadzi pod stromą górkę, bez żadnej możliwości wzięcia rozpędu, zazwyczaj jest odśnieżona na tyle późno, że śnieg zdąży już pokryć asfalt kilkucentymetrowym pokryciem. Natężenie ruchu jest na tyle małe, że biała pokrywa nie schodzi przez całą zimę i zostaje jedynie wyślizgana przez nas, mieszkańców.
Jeśli nie jest niczym posypana, na letnich - nowych czy starych, za chuja nie wyjadę.
Na zimówkach - zawsze.
O tych brakach różnic piszą podejrzewam jedynie Ci, którzy albo w dupie byli i gówno widzieli, samochodem jeździli tylko w grach, albo ewentualnie mieszkają gdzieś na równinnych terenach albo w mieście.
Ulica ode mnie z domu prowadzi pod stromą górkę, bez żadnej możliwości wzięcia rozpędu, zazwyczaj jest odśnieżona na tyle późno, że śnieg zdąży już pokryć asfalt kilkucentymetrowym pokryciem. Natężenie ruchu jest na tyle małe, że biała pokrywa nie schodzi przez całą zimę i zostaje jedynie wyślizgana przez nas, mieszkańców.
Jeśli nie jest niczym posypana, na letnich - nowych czy starych, za chuja nie wyjadę.
Na zimówkach - zawsze.
O tych brakach różnic piszą podejrzewam jedynie Ci, którzy albo w dupie byli i gówno widzieli, samochodem jeździli tylko w grach, albo ewentualnie mieszkają gdzieś na równinnych terenach albo w mieście.
@up Jakoś kiedyś nie było zimówek a i zimy były gorsze i napierdalali ludzie maluchami wszędzie bez problemu, ot przykład mój ziomek zdawał prawko "na" maluchu podczas szklanki na drodze i zdał.
Btw jest Łada jest uuu...
Btw jest Łada jest uuu...
@up Wiesz czemu tak było?? Ponieważ rodzaj stosowanej gumy był o wiele miększy niż aktualnie i przypominały bardziej dzisiejsze zimówki(no może wielosezonówki, btw też chuja warte ale lepsze od letnich)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów