Ale z niego poleciało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale z niego poleciało
Fajne graffiti na ścianie
@kamiliza: mnie rowniez rozbawil: to sie nazywa czarny humor
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Kurwa, znowu jakiś polak musi to zrobić, bo inaczej zaleje nas fala tych pojebanych filmików.
Tak właśnie wygląda Wodospad Niggera.
Po efekty zapraszam na Youtube z hasłem Caesium in Water (multiple cameras) hehe:)
Po efekty zapraszam na Youtube z hasłem Caesium in Water (multiple cameras) hehe:)
Tego się nie da zrobić, jak ktoś nie jest w temacie to niech wsypie do szklanki sodę i wleje trochę octu.
Obfity wytrysk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów