Zrób to sam - shake o smaku koranowym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ciekawe na co umarł
No i wyszło teraz po części jacy jesteśmy odważni. Nic mu kurwa nie zrobią właśnie dlatego, że pokazał twarz. To jak wy chcecie walczyć z muslimami, czarnuchami i innym tatałajstwem, skoro tak was sraka oblatuje co poniektórych?
To sie brudasy wkurwia... Jak by mu zone przewiercil, corke wyruchal a synowi rece poucinal u samego kutasa to by sie ciapuch tak nie wkurwil jak o to jebane chuj wie co bo tego ksiazka nie nazwe.
Jeszcze powinien to osrac w tym kiblu na dodatek.
Jeszcze powinien to osrac w tym kiblu na dodatek.
Cwaniak. Niech z Biblią tak zrobi to będzie od razu najazd na chate miał.
no i suma sumarum gościu zrobił nudny filmik, prawie się porzygał i ma zapchany kibel. kolejny dowód na to że tym islamskim gównem nie warto się zajmować.
Zna ktoś tą nutke w tle ?
Zna ktoś tą nutke w tle ?
Rumcajs_Rozpruwacz napisał/a:
Cwaniak. Niech z Biblią tak zrobi to będzie od razu najazd na chate miał.
wielu niszczyło biblie publicznie i jakoś ich nie ukrzyżowali
To była ironia na temat tych co zawsze się bulwersowali o Biblie mowiac ze Koranu nikt nie ruszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów