Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Sokołów vs ktośtam z youtube'a
6................6 • 2013-08-16, 2:18
"Siemanko kochani!"

Znany w pewnych kręgach pucowaty zniewieściały kucharzyna zrzygał się przed kamerami od zapachu parówki, co bardzo uraziło producenta, który ...pozwał chłopca do sądu i sprawę wygrał.

Od tamtej pory internet oc🤬jał. Profil FB Sokołowa został zasypany spamem pod każdym zdjęciem/grafiką wrzucaną przez Sokołów. A, że żydzi, że wszystko śmierdzi, robione z gówna itp.

Czy to jest jakaś nowa moda na hejtowanie tego, co polskie? Czy niedojeby sapią grupowo, bo fajnie jest walczyć z systemem?
Coś w stylu "pojechałem firmie od parówek, jestem gość, dajcie lakji".

A może koleś z powyższego filmiku to taki autorytet? Na jakiej planecie ja k🤬a żyję, gdzie firma ciężko pracująca na swoją markę od paru lat zostaje gnojona przez gromadę znudzonych idiotów przed komputerkami.
Przejrzałem różne filmiki tego typa, i autorytet z niego żaden. Potrawy robi średnio-marne, głos i aparycję ma wybitnie wk🤬iającą, a te jego testy to jakaś kpina (polecam test piw i zupek chińskich).
Nagle k🤬a nikt nie kupuje, nagle nikt nie lubi, a przez wyrokiem sądu wpieprzali aż im się uszy trzęsły.

Wk🤬ia mnie jak idioci lecą "za falą" i stają po niewłaściwej stronie. Typowi ewidentnie się należała kara, nawet parówki nie spróbował, zrzygał sie od samego jej zapachu, może jest w ciąży?
I która parówka na polskim rynku niby ładnie pachnie? Może któryś student się wypowie

To taki tam mój prywatny nocny ból dupy, spać nie mogę to przynajmniej poklepię w klawiaturkę.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LoperPL 2013-08-16, 2:32 21
Pamiętam materiał w TV o wyrobach mięsnych, żaden z producentów nie zgodził się na wywiad i filmowanie z wyjątkiem Sokołowa. I otwarcie mówili o tym co w czym jest (Ale sorry nawet wszyscy ćwierć inteligenci o tym wiedzą) z punktu widzenia producenta była to naprawdę odważna decyzja która mogła być brzemienna w skutkach. Mimo wszystko powiedzieli prawdę I szanuję ich za to.
Zgłoś
cracker10 2013-08-16, 2:33 77
"Czy to jest jakaś nowa moda na hejtowanie tego, co polskie?" - jakie k🤬a polskie, od dobrych kilku lat Sokołów S.A należy do duńskiej firmy Danish Crown, jest nawet informacja o tym na stronie, a po drugie osobiście woziłem z Danii mięso do nich. Pic polega na tym ,że w momencie przejęcia tej firmy Duńczycy chcieli pozostawić polską nazwę , bo marka była już na rynku i ludzie wiedzieli co kupują i od kogo. Sokołów jest niestety już nie Polski.
Zgłoś
m................m 2013-08-16, 2:36 1
Nie p🤬l, tylko wklej ten film, na którym koleś rzucił pawiem, chyba że walnął cedzonego tylko tak metaforycznie
Zgłoś
FunkDoc 2013-08-16, 2:38
Zaciekawiło mnie to i postanowiłem spróbować parówki sokołów. Zrzygałem się...
Zgłoś
d................t 2013-08-16, 2:43 11
Tylko swojska!!! Od kilku lat nie jem tego gównianego mięsa z sokołowa bo po prostu smakuje zdechłą padliną. W ogóle to mięsa produkowane masowo jakichkolwiek firm smakują szczurami. O co ten ból dupy z twojej strony, że ludzie nie kupują sokołowa? masz w tym jakiś interes? A może tutaj na dole gdzieś jesteś ty?
Zgłoś
F................s 2013-08-16, 6:21 3
oj k🤬a, ja nawet o takiej sytuacji nie słyszałem i kupuję dalej, więc na poważnie wierzysz, że sokołów specjalnie zbiednieje przez jakieś pedała? wątpię. Typowy odbiorca jak ja pewnie nie widział(jak ja) tego filmiku, a jak widział i jest choć ciut bardziej inteligentną istotą niż ameba, to nie będzie się sugerował, jakimś zjebem, a ci, którzy hejtują, to pewnie nawet parówy z sokołowa w gębie nie mieli(jakkolwiek by to zabrzmiało) więc pozdrawiam sokołów i całą wytwórnie ;D
Zgłoś
d................8 2013-08-16, 7:08
w dupach sie poprzewracało, mój kolega często je kupuje i jakoś żyje i nie narzeka, wręcz przeciwnie, zadowolony jest, że za 7 złotych kupuje 700gr ma co żreć przez 2 dni
Zgłoś
miszcz310 2013-08-16, 7:54 16
Cytat:

Czy to jest jakaś nowa moda na hejtowanie tego, co polskie?

K🤬a mać, no to jako, że ma polską nazwę (i tylko to, ale nawet jakby był czysto polski) to mam do tego podchodzić bezkrytycznie? Ja p🤬le. Wolny rynek jest właśnie od tego, żeby oceniać produkt po jego jakości i cenie a nie pochodzeniu.

606 napisał/a:

I która parówka na polskim rynku niby ładnie pachnie?

O i znowu. Jest źle, ale ogólnie jest c🤬jnia. Zamiast dążyć do tego, żeby było jak najlepiej to takie słodkie pierdy wrzucasz, że ogólnie jest źle, więc można robić c🤬jowe produkty. K🤬a. Z takim nastawieniem w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.

Nie mam nic do sokołowa, ale ja p🤬le. Może po tej akcji trochę zmądrzeją (zwłaszcza inne firmy) i zaczną stawiać na jakość wyrobów a nie tylko cenę. Tak jak kiedyś te sławne kiełbasy z constaru. K🤬a polacy to jednak głupi naród, bo daje sobie wciskać gówno zamiast jedzenia i jeszcze tego broni....
Zgłoś
horod 2013-08-16, 8:42
Jakie to Polskie?Na każdym opakowaniu,produktu Sokołowa widnieje napis,ze mięso w nim wykorzystane pochodzi z nazstanu.Tam też kierowane zapewne,kierowane są dochody koncernu.
Zgłoś
Sushy 2013-08-16, 10:45 11
Macie tu link do właściwego filmiku.
00:00
-08:25
Download

Zgłoś
Brzydkii 2013-08-16, 11:42 45
Dla mnie to jest k🤬a paranoja, że za krytyke produktu ktoś jest pozywany do sądu. K🤬a gdzie my żyjemy? Gość może nie najinteligentniejszy, ale nie przesadzajmy. Niedługo za stwierdzenie, że dany telewizor/komputer/samochód jest c🤬jowy zwali Ci się na łeb prokuratura i inne gówna. Kogoś w tym całym sokołowie najwyraźniej pop🤬liło.
Zgłoś
spoqs 2013-08-16, 12:20 8
...wolność słowa...i c🤬j
Zgłoś
fukkkofff 2013-08-16, 12:30 1
prawda jest taka ze ludzie nie potrafia samodzielnie myslec
Zgłoś
6................6 2013-08-16, 12:45 4
miszcz310 napisał/a:

O i znowu. Jest źle, ale ogólnie jest c🤬jnia. Zamiast dążyć do tego, żeby było jak najlepiej to takie słodkie pierdy wrzucasz, że ogólnie jest źle, więc można robić c🤬jowe produkty. K🤬a. Z takim nastawieniem w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.

Nie mówię, że jest źle, bo są zwyczajnie jadalne. A jebiący zapach to normalka w przypadku parówek, karkówka też jebie, podobnie jak i gotowana golonka, kaszanka i kilka innych wyrobów. Liczy się k🤬a smak, a nie zapach, a ten j🤬y pedał nawet tego nie spróbował, w tym rzecz.

To NIE jest c🤬jowy produkt, wręcz jeden z najlepszych jeśli chodzi o parówki. Wiadomo, że jako całość wszystkie parówki są c🤬jowej jakości, ale taki jest ich sens. Mają być tanie, dla biedoty (czytaj: studentów), a żeby były tanie to logiczne, że są robione z niskiej jakości mięsa i odpadów.
I mimo wszystko SĄ dobre.

Ktoś tam wyżej mi zarzuca, że mam biznes w "obronie" Sokołowa. Mam w tym taki biznes, że lepszej kiełbasy na grilla nie kupię jak od nich (Śląska paczkowana, dostępna np. w biedronce). A za porównanie do żydów: weź ty się p🤬lnij w łeb idioto.

Co do domowych wyrobów: wiem, że są najlepsze, bo mam stały dostęp. Ale k🤬a nie każdego stać i nie każdy też ma dostęp właśnie. Poza tym nie będę kupował kilo kiełbasy za c🤬jwieile żeby ją przyjarać na grillu i zalać tanim piwem. Od tego jest Sokołów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem