📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Odkąd jestem abstynentem to też drażnią mnie ludzie pod wpływem alkoholu, ale jeszcze nigdy nie odjebało mi tak, żeby zajebać matce spodnie
Nic dziwnego że „operacja specjalna” im
Idzie, jak idzie skoro nawet pod monopolowym wpierdol dostają.
Idzie, jak idzie skoro nawet pod monopolowym wpierdol dostają.
Baronessa napisał/a:
Co oni tam pierdolom? Za co pijany trep opskoczył w pizde od kamrata w piżamie?
-Tam jest walka (wojna?), wiesz. Rozpocznij tam walkę.
(wpierdol)
(kolega -Jest mi zimno, tam mam dom.)
-Proszę cię jeszcze raz śmieciu wypierdalaj stąd. Czy mnie słyszysz?
-Słyszę.
-Mówiłem ci idź swoją drogą, kurwa mówiłem ci. Mówiłem idź swoją drogą kurwa.
To mnie kurwa rozbawiłeś
Velture napisał/a:
-Tam jest walka (wojna?), wiesz. Rozpocznij tam walkę.
(wpierdol)
(kolega -Jest mi zimno, tam mam dom.)
-Proszę cię jeszcze raz śmieciu wypierdalaj stąd. Czy mnie słyszysz?
-Słyszę.
-Mówiłem ci idź swoją drogą, kurwa mówiłem ci. Mówiłem idź swoją drogą kurwa.
Co ty gadasz , moze cos o wojnie pierdolil ale przyczyna wpierdolu bylo nazwanie goscia co okradl matke ze spodni pedalem. Jeszcze pare razy powtarza po spuszczeniu wpierdolu ,,kto pedał,,
up
Dokładnie. Gość dostał wpierdol za nazwanie typka pederastą i to był powód, słuszny zresztą, całej akcji.
Zakładasz spodnie matki i idziesz do sklepu po kartoszki, a tam cię podchlany typ nazywa pedałem. Każdy by się wkurwił i uruchomił.
Dokładnie. Gość dostał wpierdol za nazwanie typka pederastą i to był powód, słuszny zresztą, całej akcji.
Zakładasz spodnie matki i idziesz do sklepu po kartoszki, a tam cię podchlany typ nazywa pedałem. Każdy by się wkurwił i uruchomił.
A ja bym się nie dał i wpier...plik za te pedalskie spodnie w kratkę
motylekwbrzuchu napisał/a:
Odkąd jestem abstynentem to też drażnią mnie ludzie pod wpływem alkoholu, ale jeszcze nigdy nie odjebało mi tak, żeby zajebać matce spodnie
Chciałem ci postawić PIWO ale nie pijasz...
Na front....
Każdemu "tłumaczowi" dziękuję bo się nasmialem z tego barwnego opisu
Rosja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów