📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
czy ludzie już naprawdę nie mają co robić tylko chodzić za jakimś naćpanym kolesiem i go filmować?
i co z tego że jest naćpany?
jedyny szczęśliwy na imprezie z własnym światem.
swoją drogą ten typ przypomina mi włóczykija z muminków
jedyny szczęśliwy na imprezie z własnym światem.
swoją drogą ten typ przypomina mi włóczykija z muminków
To po pewnej odmianie ruskiej piguły,nie polecam,straszną siekę z mózgu robi,raz to w Moskwie wziąłem i mam dosyć.
Ale muzyczka niczego sobie.
Kiedyś pojarany po imprezie tak przechodziłem na przejściu...Mina kierowców - bezcenna
piwo za Tiesto w tle
mikesz900 napisał/a:
mefedron swoje robi...
Po mefie miałby nieogar, nieporównywalnie większy z tym co widać. Bardziej obstawiam jakiś psychodelik.
URL's napisał/a:
Kiedyś zapaliłem maryśkę i się porzygałem po niej. Nie polecam.
myślę, że Twoja przestroga wpłynie na gro osób chcących zapalić. dzięki Tobie teraz nie zrobią tego i powoli zacznie umierać przemysł marihuany
On pracuje w ministerstwie głupich kroków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów