📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
No kurwa... Goście napierdalaja typa osoba tzrecia to kameruje a tamci nic? albo sa na tyle tepi ze nie zabrali materielu dowodowego, bo nie sadze zeby gosc to zosawil bez niczego, albo fake...
husar8822 napisał/a:
A pizda siedzi i kręci. huj że czarny dostaje ale te pizdeczki jakby zobaczyły drugiego goscia to by sie posrali. a kamerzysta miękkim hujem przez mokra cipe robiony
A co miał robić bohaterze...? Nagrał... Chłopiec mu pewnie jeszcze za to podziękuje
Chociaż załatali dziurę w jezdni
husar8822 napisał/a:
a kamerzysta miękkim hujem przez mokra cipe robiony
Mam rozumieć, że twój tatuś ładował na sucho? Znaczyłoby to chyba, że jest gwałcicielem, a ty pochodzisz z niechcianej ciąży.
No albo sam praktykujesz "dry style" - w obu przypadkach masz chujowo
Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że w Polsce ktoś się zatrzymuje przy bójce i trąbi, by przestali się bić...
Co to w ogóle jest za temat?! "Solóweczka"? Chyba z Twoją starą. Ty nigdy solówki chyba nie widziałeś...
Wygladali jakby dopiero gimbaze odklepali, cioty bez honoru.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów