📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Piwo za zajebistego kamerzyste:D
Jaka soloweczka? To byl wpirdol od dwoch czeresniakow browara nie ma za zly opis!!!
A pizda siedzi i kręci. huj że czarny dostaje ale te pizdeczki jakby zobaczyły drugiego goscia to by sie posrali. a kamerzysta miękkim hujem przez mokra cipe robiony
przez chwilę myślałem, że kamerzysta chce położyć tego pobitego ziomka w pozycji bocznej - bezpiecznej, a on targa go jak ten pojeb do góry ...
Wśród moich znajomych gdyby ktoś się wpierdolił w solówkę, to dostałby sromotny wpierdol od reszty...
Tylko ostatni szmaciarz nie potrafi przestrzegać zasad "SOLO"!!!
Wśród moich znajomych gdyby ktoś się wpierdolił w solówkę, to dostałby sromotny wpierdol od reszty...
Tylko ostatni szmaciarz nie potrafi przestrzegać zasad "SOLO"!!!
ten zjeb z kamera powinien zagrodzic im droge zeby nie odjechali ;] a pozniej jakby sie wiecej ludzi zebrało bo sam sie bał , wpierdolic im :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów