📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leżże, po co wstajesz!?
dużo o tych stworzeniach mówi chodzenie w czapce w cieple dni lub w pomieszczeniach. Przecież to można zwariować. Zaraz głowa się grzeje i swędzi.
Niestety ta debilna moda dotarła i do nas. Ćwiczę na siłowni a tu byczek w full capie z i jeszcze butach za kostkę. Nóż sie w kieszeni otwiera .
Niestety ta debilna moda dotarła i do nas. Ćwiczę na siłowni a tu byczek w full capie z i jeszcze butach za kostkę. Nóż sie w kieszeni otwiera .
Jak na murzinów to całkiem kulturalnie
Ale weselniak na ryj poszedł , eutanazol forte
Już bardziej zasygnalizować, ze będzie napierdalał z prawej nie mógł.
dlaczego nie słychać małpich odgłosów czy filmik jest bez dzwieku ?
Chciał pięść wyprowadzić spod pachy i zabić go smrodem.
Nie udało się....
Nie udało się....
Hmmm czyżby wkroczyli w kolejny etap ewolucji? żeby tak bez kopa w ryj leżącemu? Małpich krzyków też coś niewiele... Co prawda do udzielenia pierwszej pomocy, czy wezwania ewentualnie pogotowia jeszcze daleko, ale już są na dobrej drodze.
ładnie mu przyjebał. O unik nie trudno kiedy typ tak sygnalizuje ten prawy prosty. Ale nie zmienia faktu, że ładnie mu przyjebał.
Friedrich Nietzsche uważał, że bicie leżącego jest złym sposobem manifestowania swojej siły. Uważał, że takie działanie jest słabe, ponieważ daje tylko pozory siły, ale w rzeczywistości niczego nie udowadnia. Uważał, że prawdziwą siłą jest zdolność do powstrzymania się od bicia leżącego, ponieważ wykazuje to samokontrolę i siłę ducha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów