📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
a co jest z nią nie tak?
to w ogole gitara klasyczna jest :p na "plastikowych" strunach - nie jestem specjalistą
To jest gitara elektroakustyczna, czyli nic nie stoi na przeszkodzie podpięcia do niej kostki przesterowej, aby sygnał na wyjściu brzmiał jak z rasowego elektryka ;p
@DARKmic - ale nasi "eksperci" sadolowi gówno wiedzą, a i tak się wypowiedzą
sawbur napisał/a:
Nawet Hendrix takich dźwięków z akustyka nie wyciągał!
To jest gitara klasyczna nie akustyczna.
DARKmic napisał/a:
To jest gitara elektroakustyczna, czyli nic nie stoi na przeszkodzie podpięcia do niej kostki przesterowej, aby sygnał na wyjściu brzmiał jak z rasowego elektryka ;p
Nie zabrzmi to jednak jak gitara elektryczna która leci w tle. Słychać wyraźnie uderzenia kostką o metalowe struny i jest to artykulacja typowa dla gitary elektrycznej. Mark Knopfler gra palcami na gitarze elektrycznej i już słychać różnicę w ataku struny.
Jestem ekspertem.
przypierdalata sie przypierdalata, a rozkoszowac sie muzyka byscie sie zaczeli. buuuaaahhhahhahaha
sawbur napisał/a:
Nawet Hendrix takich dźwięków z akustyka nie wyciągał!
To nie akustyk
DARKmic napisał/a:
A gdzie kabel?
Kobieta to prawdopodobnie Elena Vaenga, polecam wszystkim, ma głos i umie śpiewać, a to rzadkie połączenie w dzisiejszych czasach.
Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
eeee, szkoda gadać...
w tych czasach juz kabla nie trzeba ps. tam wyżej pisał kolega o kostce z przesterem, to racja działać by działało, Tyle że ELEKTRO - klasyczne gitary nie maja przetwornika tylko mikrofon w środku pudła i tak to działa, także efekt był by marny...
dlatego MOIM ZDANIEM jednogłośnie moge powiedziec, że to zakłamane w choy ! - ale to juz wiemy
dlatego MOIM ZDANIEM jednogłośnie moge powiedziec, że to zakłamane w choy ! - ale to juz wiemy
to sie nie do tok.Toz to nylony som
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów