📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chłopak ma talent a Wy i tak powiecie, że to playback.
@Fret
ale Zakk ma przetwornik przy gitarze, a ten pan nie. Tym większe brawa
ale Zakk ma przetwornik przy gitarze, a ten pan nie. Tym większe brawa
Ja im gratuluje poczucia humoru:D jak organizator wymaga, żeby grać z playbacku to jedyne co można zrobić to jaja. Klasyka playbacku
nie no kurwa ale ja to facetowi współczuję... założę się, że dobrze gra na gitarze, przez lata napierdalał z kumplami w garażu, ćwiczył wieczorami, w końcu im się udało, pierwszy koncert, potem znowu lata ćwiczeń aby wydać pierwszą płytę, i oto jest! w końcu udało się dostać na wilki festiwal muzyczny, na głównej scenie, wśród gwiazd wieczoru! Czyżby marzenia sie spełniały?!
ni chuja, stoisz jak pajac i udajesz że grasz bo kurwa zapłacili za plejbeki...
ni chuja, stoisz jak pajac i udajesz że grasz bo kurwa zapłacili za plejbeki...
@grudzin7
Masz rację. Widać od razu, że koleś to nie jest pierwszy lepszy typcio z łapanki. Ale, że mu tego klasyka wcisnęli w łapę i kazali "podkładać" pod elektryka, to ja bym chyba na jego miejscu popieprzył taką robotę. No chyba, że na widowni miał być Putin. Wtedy bym nie mógł
Masz rację. Widać od razu, że koleś to nie jest pierwszy lepszy typcio z łapanki. Ale, że mu tego klasyka wcisnęli w łapę i kazali "podkładać" pod elektryka, to ja bym chyba na jego miejscu popieprzył taką robotę. No chyba, że na widowni miał być Putin. Wtedy bym nie mógł
to jest miszcz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów