📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe ile ryb poniosło śmierć przez ich zabawe?!
cezarysek napisał/a:
Somalijczyk to najgorszy typ człowieka. Nie dość, że czarny, to jeszcze muzułmanin.
w takim razie somalijski pedał cyklista to już gruba przesada
Ruscy się nie pierdolą i to mi sie podoba
Taką antyrakietową...
Całą tą zasraną Somalię powinno się wypierdolić w powietrze. Chociażby przez tych jebanych piratów.
Bić, bić i jeszcze raz bić.
LoczekLoczekLok napisał/a:
w ogóle dali im odjechać a potem napierdalali:P
No co dali im szansę
Też mi się to podoba, mogę nie pałać sympatią do Rosjan, ale jako jedyni nie cackają się z tą bandą czarnych rabusi, w przeciwieństwie do reszty świata, która zachowuje się jak cioty.
Jak ktoś wie co to za kawałek w tle leci to proszę mi wysłać prywatną wiadomość, dzięks
albo wiecie może jak pobrać ten filmik i wyciągnąć z niego muzykę?
albo wiecie może jak pobrać ten filmik i wyciągnąć z niego muzykę?
cezarysek @ 2010-12-25, 00:34 napisal
"Somalijczyk to najgorszy typ człowieka. Nie dość, że czarny, to jeszcze muzułmanin."
Przynajmniej dobrze ze nie zyd.
"Somalijczyk to najgorszy typ człowieka. Nie dość, że czarny, to jeszcze muzułmanin."
Przynajmniej dobrze ze nie zyd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów