📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Somalijczyk to najgorszy typ człowieka. Nie dość, że czarny, to jeszcze muzułmanin.
@up do tego jeszcze kurwa w europie sie bakteria zalęga, tak poza tym to ruscy są głupi mogli sobie po jednym w siatke rybacką złapać
no rosjanie ładnie polecieli, widać że wyrabiali normę chyba, bo przecież mogli zdjąć ich jednym pociskiem, ale woleli urządzić sobie dobrą zabawę, jak dla mnie rewelacja, wręcz sadyzm dla dobra ogółu xD Bro!
W tle powinien lecieć hymn Niemiec. CZARNA muzyka jest tu co najmniej nie na miejscu
Fajna strzelnica ;D
zastanawiam sie co ci somalijscy piraci sobie myślą. To nie XVII wiek i karawele nie pływają a oni nie są Edwardem Teach-em.
tak powinni od poczatku robic-prewencyjnie nie byloby tylu spektakularnych porwan statkow bla bla bla
rucznoj protiwotankowyj granatomiot wymiata
rucznoj protiwotankowyj granatomiot wymiata
Za to popieram ruskich !
Nie pierdolą się, nie czekają na decyzję jakiś generałów i urzędasów - po prostu napierdalają ! I widać że nawet kapitan statku złapał za ckm i dla zabawy rozpierdolił łakbę tych skurwysynów.
Brawo Ruskie
Nie pierdolą się, nie czekają na decyzję jakiś generałów i urzędasów - po prostu napierdalają ! I widać że nawet kapitan statku złapał za ckm i dla zabawy rozpierdolił łakbę tych skurwysynów.
Brawo Ruskie
Dildo napisał/a:
co to za działko to czarne co tak nakurwia?
Działko AK-630 sprzężone z radarem, może też niszczyć rakiety wycelowane w okręt.
przynajmniej można strzelanie do ruchomego celu poćwiczyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów