Somalijscy inżynierowie konstruują czołg według najnowocześniejszych standardów światowych w sztuce militarnej, tym samym umacniając swoją potęgę militarną na terytorium Afryki wschodniej. Nawet ruskie czołgi przy tym wysiadają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nacią gają gąsielnicę.... kurwa, wystarczyło spuścić powietrze w oponie tępy bambusie, spiąć gąsielnicę i napompować oponę...
mają teraz czołgi na, które nie potrzeba pocisków przeciwpancernych tylko zwykłą 9 je podziurawisz. Gratulacje.
A widzieliście te ich mechy?
A widzieliście te ich mechy?
na reście zrozumiałem politykę Merkel, musimy być szybsi od Niemiec i zatrudnić ich takie perełki trafiają się rzadko
alexandrus napisał/a:
Nacią gają gąsielnicę.... kurwa, wystarczyło spuścić powietrze w oponie tępy bambusie, spiąć gąsielnicę i napompować oponę...
Spuścić? Cala wioska je dmuchala ostatnie 4 lata, swoją drogą gdyby obłozyli to jeszcze krowim gownem na postrach miało by to sens
Niby ok, inżynierowie i w ogóle ale bardziej potrzebna byłaby im jakaś głębinowa pompa wody a nie "maszyna zagłady".
Może Macierewicz by był zainteresowany kupnem ich dla polskiej armii.
Będzie przetarg dla Polskiej Armi
Władimir Władimirowicz już trzęsie portkami...
Ale dmuchawkę założyli pierwsza klasa. Ciekawe czy ładowana kozimi bobkami, czy strzykawkami z HIV- em...
Nooo teraz to żadna gazela nawet nie podskoczy. Podobno król lew myśli o abdykacji
Nooo teraz to żadna gazela nawet nie podskoczy. Podobno król lew myśli o abdykacji
A pancerz z waanny bo po chuj im wanna jak tam wody nie ma?
A pancerz z waanny bo po chuj im wanna jak tam wody nie ma?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów