18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mitico 2013-12-05, 11:08 5
o kurwa, rzeczywiście
Zgłoś
level1989 2013-12-05, 12:11 114
brud przyjeżdża, rozpierdala Ci kraj, zabija Twoich ludzi, zabiera Ci pieniądze a Ty mimo wszystko czekasz na wszystkich nowo przybyłych śniadych "imigrantów" z koszyczkiem prezentów w dłoni i bananem na ryju
Zgłoś
Browaryt 2013-12-05, 12:35
Ciekawe tylko kiedy u nas się to zacznie.
Zgłoś
BryanK 2013-12-05, 12:35
coś dla nimfomanek
Zgłoś
Smutas 2013-12-05, 12:42
Nie rozumiem. CO drugi facet mówi, jeżeli miałby umrzeć, to w czasie odbywania stosunku. A tu laska ma taką właśnie śmierć i nikt jej nie zazdrości?
Zgłoś
Duentar 2013-12-05, 12:52 23
Zacznę dodawać te tematy do "ulubionych".
Kiedyś będzie warto je wszystkie zebrać podsumowując za rok w jakimś temacie.
Zgłoś
kwiatusheck 2013-12-05, 13:47
@up

Przeglad roku w gescie tolerancji muzlumanskiej?
Zgłoś
Duentar 2013-12-05, 13:57 4
@up bardziej chodziło mi o miłość jaką od nich otrzymujemy
Zgłoś
saves 2013-12-05, 15:15 3
Wsadzić śmierdziela do Breivika.
Zgłoś
Butter 2013-12-05, 16:19 2
Duentar, dodawaj

sadistic.pl/muzulmanie-w-szwajcarii-chca-zmiany-flagi-vt159378.htm (i wiele innych tematów tego użytkownika)
sadistic.pl/ajatollah-zezwala-muzulmanom-na-porwania-i-gwalty-vt164665.htm kilka źródeł w komentarzu
sadistic.pl/egzekwowanie-szariatu-w-londynie-vt168481.htm

oraz: sadistic.pl/elin-krantz-vt147915.htm?highlight=zgwa%C5%82cona
Zgłoś
Duentar 2013-12-05, 16:24 2
mam w ulubionych taką pozycję...
sadistic.pl/gwalt-oralny-dla-szwedow-to-forma-seksu-vt248863.htm

gdzie pod tym linkiem powinna nasuwać się odpowiedź na pytanie: "jakiego pochodzenia mogła być młodzież?".
Zgłoś
Butter 2013-12-05, 16:33 2
jeszcze: sadistic.pl/szwecja-zyskuje-tytul-swiatowej-stolicy-gwaltu-vt217826.htm

oraz moja działka - genetyka, a uściślając endogamia: sadistic.pl/endogamia-religijne-kazirodztwo-muzulmanow-vt173397.htm1819634

dailymail.co.uk/news/article-1392217/Muslim-outrage-professor-Steve-Jo...

afa.net/Blogs/BlogPost.aspx?id=2147498193
Zgłoś
Kamas95 2013-12-05, 17:26
Za mało zasiłku dostają a że ciapak nie człowiek kozę jebać musi a że hajsu nie ma to jebie co popadnie w tym przypadku szwedkę. morał? płacić imigrantom więcej hajsu za nic! Kurwa tolerancja ełropejska.
Zgłoś
Duentar 2013-12-05, 17:36 1
Kamas95 napisał/a:

Za mało zasiłku dostają a że ciapak nie człowiek kozę jebać musi a że hajsu nie ma to jebie co popadnie w tym przypadku szwedkę. morał? płacić imigrantom więcej hajsu za nic! Kurwa tolerancja ełropejska.

Jak za nic? Przecież podbijają współczynnik dzietności i pomagają nam walczyć z ubytkiem naturalnym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem