Może fejk, ale będąc u teściów w UK kilka razy stwierdziłbym że to nie fejk. Poziom inteligencji wyspiarzy jest bardzo niski- nawet halman ma większe pojęcie o życiu. Oni myślą że auta spod marki vauxhall(corsa, astra itp) to ich rodzima produkcja. Zamiast cipsów Lay's jest Walkers, nie ma gum orbit tylko Extra i też myślą że to angielskie firmy. Jest wiele innych przykładów jak; cale, mile czy ruch lewostronny. Cała Europa :mm, km i ruch po prawej, tylko oni nie szlachcice w dupę bzykani przez przybyszy z czarnego lądu muszą inaczej.
Cale, mile i ruch lewostronny były też w Europie, jeszcze niedawno, przed czasami Napoleona. Anglicy go nie wpuścili do siebie na wyspę więc panują tam stare porządki.
Nie lubisz Brytoli i uważasz ich za idiotów to może przestań korzystać z urządzeń elektrycznych. Jest na nich inicjał jednego z nich. Na każdym elektrycznym urządzeniu na świecie. Nie używaj też określenia "koń mechaniczny". To właśnie ten Brytol je wymyślił. Nie używaj też internetu bo Brytol stworzył informatykę. Jest jeszcze kilka innych rzeczy stworzonych przez tych idiotów, nie powinieneś także ich używać ale nie chce mi się ich teraz wymieniać.
Fajny suchar, ale ten gość żyje z nagrywania takich filmików...
sądząc po nosie to zwyczajnie na codzień gra siebie, taki performance dla gojów, tym czasem powinien wylapać w pizdę i tyle było by rumakowania
Cale, mile i ruch lewostronny były też w Europie, jeszcze niedawno, przed czasami Napoleona. Anglicy go nie wpuścili do siebie na wyspę więc panują tam stare porządki.
Nie lubisz Brytoli i uważasz ich za idiotów to może przestań korzystać z urządzeń elektrycznych. Jest na nich inicjał jednego z nich. Na każdym elektrycznym urządzeniu na świecie. Nie używaj też określenia "koń mechaniczny". To właśnie ten Brytol je wymyślił. Nie używaj też internetu bo Brytol stworzył informatykę. Jest jeszcze kilka innych rzeczy stworzonych przez tych idiotów, nie powinieneś także ich używać ale nie chce mi się ich teraz wymieniać.
Podlinkuj ambasadę to może zostaniesz berło do wylizania
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów