Mocarstwo. Szkoda, ze nie intelektualne
Mocarstwo. Szkoda, ze nie intelektualne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaras0303
znam wszystkie stany i ich położenie i najwieksze miasto jak i stolice krajów europy znam także całki macierze , znam nawet kurwa ten jebany szkopski język i te pierdolone bukwy z ruska
nawet te jebane ferdydurke przeczytałem o tym zjebie juziu i jego pojebanych przygodach , kurwa nawet dzieci z bulerbyn
i setki innych ale to i tak nie zmienia faktu że choćbym się powiesił i zajebał to kurwa bd mieszkał w bloku pewnie zrobie bachora jakiejś grubej szmacie albo rozpierdoli mnie pks za kilka lat na przejściu
a taki kurwa bananowy amerykaniec o wadze 300 funtów nie wie kurwa kto to ajschylos , tfu kurwa nie wie kto to edison ani co to funkcja liniowa skończy juniwesiti of nebraska i robi w banku za 10 razy tyle co ja
ja pierdolę kurwa kto tym światem rządzi bo na pewno nie demokracja tylko jakiś pierdolony żyd który się przez drzwiczki nie zmieścił
jeszcze łykniesz zasady interpunkcji i już zaraz koniec gimnazjum
ekhm, lekka wtopa.
chodziło mi że uczymy się tylu niepotrzebnych rzeczy by i tak nie pracować w tym jebanym zawodzie czy tam profesji tylko tam gdzie popadnie by zapomnieć to wszystko i tak...
nie wspomnę o zapaleńcach ze studiów którzy np przez matmę zajebali kariery <i tak tego się nigdzie nie wykorzysta> a goście mieli takie patenty na labku <robili kurwa cuda pierdolone wynalazk > że spokojnie bayer albo merck by ich wziął do siebie za gruby hajs ale np. mieli za mało pkt. z zadań i dupa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów