18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Jeremy Clarkson wyrusza do USA w celu nakręcenia nowego odcinka Top Gear i postanawia zbadać poziom wiedzy amerykanów na temat krajów europejskich.

Mocarstwo. Szkoda, ze nie intelektualne

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
staffior 2011-11-07, 21:55
Cytat:

jaras0303
znam wszystkie stany i ich położenie i najwieksze miasto jak i stolice krajów europy znam także całki macierze , znam nawet kurwa ten jebany szkopski język i te pierdolone bukwy z ruska
nawet te jebane ferdydurke przeczytałem o tym zjebie juziu i jego pojebanych przygodach , kurwa nawet dzieci z bulerbyn
i setki innych ale to i tak nie zmienia faktu że choćbym się powiesił i zajebał to kurwa bd mieszkał w bloku pewnie zrobie bachora jakiejś grubej szmacie albo rozpierdoli mnie pks za kilka lat na przejściu

a taki kurwa bananowy amerykaniec o wadze 300 funtów nie wie kurwa kto to ajschylos , tfu kurwa nie wie kto to edison ani co to funkcja liniowa skończy juniwesiti of nebraska i robi w banku za 10 razy tyle co ja

ja pierdolę kurwa kto tym światem rządzi bo na pewno nie demokracja tylko jakiś pierdolony żyd który się przez drzwiczki nie zmieścił

jeszcze łykniesz zasady interpunkcji i już zaraz koniec gimnazjum
Zgłoś
a................n 2011-11-07, 22:22 1
strasznie spinacie dupy, gościu ma rację, my Europejczycy, a w szczególności Polacy musimy przynajmniej w tych pierwszych 10 latach naszej nauki wkuwać wszystko i na każdy temat, powiedzcie mi czy przyda mi się w przyszłości coś takiego jak znajomość podziałów komórek, funkcja kwadratowa, czy funkcje tRNA i mRNA??? Chuj. Nie przyda się. jak będę chciał to wykorzystać w przyszłości albo kształcić się w tym kierunku to proszę bardzo, liceum profilowane albo zawodówka. A ministerstwo szkolnictwa co parę lat dopierdala coraz więcej materiału.
Zgłoś
Gary Muwaut 2011-11-07, 22:29 1
tępe chuje...
Zgłoś
gurpegi 2011-11-07, 23:58
kuzyn był kiedyś na wyprawie po ameryce. oczywiście pozostało mu kilka ciekawych historii z tego wypadu za ocean. pamiętam, jak opowiadał o osobach, które spotkał w teksasie (czy tam nowym meksyku). to było gdzieś na drodze jak go zgarnęli, potem gadka, gadka, aż się zapytali skąd jest, bo ma inny akcent. Gdy odpowiedział, że z polski, postanowili być mili i zaproponowali, że go podwiozą, jak im wskaże drogę...
ekhm, lekka wtopa.
Zgłoś
j................3 2011-11-08, 19:42
kurwa śpieszyło mi się po chuj mam pisać zgodnie z ort i interpunkcją

chodziło mi że uczymy się tylu niepotrzebnych rzeczy by i tak nie pracować w tym jebanym zawodzie czy tam profesji tylko tam gdzie popadnie by zapomnieć to wszystko i tak...

nie wspomnę o zapaleńcach ze studiów którzy np przez matmę zajebali kariery <i tak tego się nigdzie nie wykorzysta> a goście mieli takie patenty na labku <robili kurwa cuda pierdolone wynalazk > że spokojnie bayer albo merck by ich wziął do siebie za gruby hajs ale np. mieli za mało pkt. z zadań i dupa
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów