📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zawsze zazdrościłem ludziom, którzy potrafią rysować. Ogólnie posiadanie zmysłu estetycznego to bardzo przydatna umiejętność.
Komuś się niezle nudziło.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
jednocześnie zazdroszczę i nienawidzę ludzi, którzy tak potrafią, bo ja po pierwsze mam zero zdolności artystycznych, po drugie mam zero cierpliwości i przy max 3-4 obrazku by mi się skończył zapał. niemniej bardzo fajne.
Dobre czasy kiedy się w Sonica naparzało za dzieciaka
@OMEN_666
On się pewnie obudził w uścisku pięknej Niemki bez kutasa i zostawiło ślad w jego psychice
On się pewnie obudził w uścisku pięknej Niemki bez kutasa i zostawiło ślad w jego psychice
Dobre, ale lepiej by mógł czasu nie tracić tylko coś podobnego na kompie zrobić, kariery na YT murowana.
90 % tych kartek pewnie była rysowana na lekcjach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów