I zmywarka za kółkiem.
Rezultat
Zabrane prawko i mandaty dla obu stron.
Pożyczone widać skąd
Możecie mi opowiadać co tam jest.
A wcale nie jestem ciekawy co jest w Szwecji. Napewno same pedały i się kurwa w dupę pierdolą. Możecie mi opowiadać co tam jest. W dupie to mam i nie będę słuchał!
Normalną rzeczą jest wpadanie w gości bez wcześniejszego zaproszenia.
Niewidoma, głucha czy po prostu zjebana? Jak można nie zauważyć, że właśnie się jebnęło 2 osoby, które poleciały jak worki kartofli i dalej jechać? Prawo jazdy za kutasy dostała albo wydawał je jeszcze sam Bierut
Za co zabrali prawo jazdy?
Czemu zabrane prawko?
wydawało mi się, że hulajnoga tak samo jak rower - powinna być prowadzona kurwa na przejściu, czyż nie? ;P
a dobra, widze, ona się wjebała na przejście, kiedy już byli na nim przechodnie
Najwidoczniej można;być może dostała szoku chwilowego. zapytaj ją.
Skąd wiesz jak uzyskała prawo jazdy?
Z doświadczenia mówisz?
Na Bieruta się nie załapałeś więc została pierwsza opcja
A wcale nie jestem ciekawy co jest w Szwecji. Napewno same pedały i się kurwa w dupę pierdolą. Możecie mi opowiadać co tam jest. W dupie to mam i nie będę słuchał!
Wiem. Dzisiaj mi tak odpierdoliło, że postanowiłem wyjść z piwnicy i łaziłem kilka godzin po mieście. Przed dworcem stała taka zajebista dupa o ciemnej karnacji i kruczo czarnych kręconych włosach. W ręku miała jakąś teczkę. Kręciłem się obok niej i próbowałem powąchać jej włosy, ale się skapowała i powiedziała, że jak nie odejdę to zadzwoni na policję. No to chuj, poszedłem, teraz już jestem w domu.