18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
lubieżny_gwałciciel_69 2016-02-26, 14:20
saikomiki, byłoby miło, ale moje doświadczenia z gimnazjum mówią co innego. Chuja się tam robi, zabawa jebanym paintem, wordem i excelem, nic co wymagałoby więcej myślenia niż przerzucanie gnoju. Zero o systemach operacyjnych, budowie części komputera, programowaniu, sieciach – NIC. Mogliby tą informatykę wyjebać, byłbym wcześniej w domu i nic poza tym by się nie zmieniło.

Słodcy chłopcy mogą pisać na PW :*
Zgłoś
exevan 2016-02-26, 19:14
To jest podstawowy algorytm sortujący. Poznaje się go dopiero w Technikum Informatycznym, lub jeżeli ktoś nie chodził to na studiach (oczywiście też Informatyka). Jednak na studiach dochodzą do tego algorytmy przez wstawianie, szybki itp. Dodatkowo na studiach można się też dowiedzieć czegokolwiek o maszynach Turinga, które zresztą są początkiem informatyki i na tych maszynach można zbudować wszystko. Dosłownie.
Zgłoś
michixinq 2016-02-26, 22:28
bąbelkowe, wstawianie jest w technikum, nie jakimś gimnazjum.. gdzie w polskiej szkole uczą sortowań, ty idioto ty..
Zgłoś
miken1200 2016-02-26, 23:18
Za czasów "sprzed gimnazjów", w liceum na mat-fiz z rozszerzoną informatyką miałem TurboPascala i było też to sortowanie.
Zgłoś
Taumantis 2016-02-27, 10:22
Pamiętam Pierwszy trudny program do napisania w C na studiach oj zjadło się włosy myśląc czemu to kurwa działa

translator taumantis'a
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów