📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
teka86 napisał/a:
A.J.K.S skrinowy pogromca
Nauczyłem się niedawno To napierdalam, napierdalam
A.J.K.S napisał/a:
rusofil, Ja pierdole twoje posty przyprawiają mnie o mdłości, wszystkie takie same. Ty jebana hejterko.
Obrazek
Nie jestem hejterką. Ja po prostu piszę prawdę, co, rzecz jasna, boli, zwłaszcza Polaków, którzy mają wieczny ból dupy. W końcu Polska nie jest krajem z wolnością słowa.
rusofil, miałem już okazję kiedyś z Tobą konwersować w komentarzach. Zero, argumentów, tylko powtarzanie wciąż tego samego, niczym jakiejś mantry.
Obrończyni rudych się znalazła
hyhy. Mam też w chuj zdjęć twoich, nie wkurwiaj mnie
A.J.K.S napisał/a:
rusofil, miałem już okazję kiedyś z Tobą konwersować w komentarzach. Zero, argumentów, tylko powtarzanie wciąż tego samego, niczym jakiejś mantry.
Mogłabym to samo powiedzieć o tobie, ale co ja się będę z dzieciakiem kłócić.
Nie obrończyni. Człowiek, który wie, że to normalni ludzie, jak wszyscy inni.
Moje foty znajdują się tylko na jednej stronie w necie (nie, nie na jakimś szajsbuku czy innym gównie) i każdy może je tam zobaczyć. Naprawdę, często posuwasz się do takiego gimnazjalnego "szantażu"?
JA PIERDOLE!!
to jest sos z biedronki, zawsze stoi razem z czosnkowym. raz chciałem spróbować czegoś innego i kupiłem ten. wziąłem odrobinkę na koniec noża i stwierdzołem ze to jest najgorszy sos jaki jadłem w całym moim krótkim życiu. chuj w dupe firmie ktora go produkuje. moge sie zalozyc o kazde pieniadze ze ten zaprezentowany na zdj były lepszy
to jest sos z biedronki, zawsze stoi razem z czosnkowym. raz chciałem spróbować czegoś innego i kupiłem ten. wziąłem odrobinkę na koniec noża i stwierdzołem ze to jest najgorszy sos jaki jadłem w całym moim krótkim życiu. chuj w dupe firmie ktora go produkuje. moge sie zalozyc o kazde pieniadze ze ten zaprezentowany na zdj były lepszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów