Państwo będzie was wszystkich robić w wała tak długo jak na to pozwolicie sobie. 50% pensji zabierają wam przy wypłacie, 25% przy robieniu zakupów. Dopierdalają dodatkowe opłaty, wprowadzają prawo które zabrania się bronić, doją jak mogą, wprowadzają przepisy prawa które są sprzeczne z innymi... z roku na rok coraz bardziej zniewalają... a baranki na to pozwalają i jeszcze przytakują. Robią z wami co chcą, szprycują czym chcą a wy nie interesujecie się nawet czym, zabierają 75% albo i więcej czasu pracy (czyt. zarobków) gdzie za te same pieniądze moglibyście pracować 2h dziennie i mieć więcej czasu dla siebie, odbierają prawo do obrony swojego życia i swojej rodziny, a gdy im się tak zechce to wyślą was na wojnę gdzie zginiecie myśląc że bronicie "ojczyzny" która już dawno nie istnieje... albo wrócicie jako kaleki i dostaniecie dziadowską rentę i poniżanie ze strony młodszego pokolenia. Dalej nic nie róbmy i bądźmy posłuszni .
Tyś taki sam cymbał jak ten w aucie. Co innego durne przepisy i podatki a co innego odjebywanie pajaca przy kontroli,
już ide mamo:)
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęPaństwo będzie was wszystkich robić w wała tak długo jak na to pozwolicie sobie. 50% pensji zabierają wam przy wypłacie, 25% przy robieniu zakupów. Dopierdalają dodatkowe opłaty, wprowadzają prawo które zabrania się bronić, doją jak mogą, wprowadzają przepisy prawa które są sprzeczne z innymi... z roku na rok coraz bardziej zniewalają... a baranki na to pozwalają i jeszcze przytakują. Robią z wami co chcą, szprycują czym chcą a wy nie interesujecie się nawet czym, zabierają 75% albo i więcej czasu pracy (czyt. zarobków) gdzie za te same pieniądze moglibyście pracować 2h dziennie i mieć więcej czasu dla siebie, odbierają prawo do obrony swojego życia i swojej rodziny, a gdy im się tak zechce to wyślą was na wojnę gdzie zginiecie myśląc że bronicie "ojczyzny" która już dawno nie istnieje... albo wrócicie jako kaleki i dostaniecie dziadowską rentę i poniżanie ze strony młodszego pokolenia. Dalej nic nie róbmy i bądźmy posłuszni .
Dlatego ja wyjebałem na Niemcy i zmieniłem nazwisko na niemieckie, bo w dzisiejszych czasach wstyd się przyznać do bycia polakiem.
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/Państwo będzie was wszystkich robić w wała tak długo jak na to pozwolicie sobie. 50% pensji zabierają wam przy wypłacie, 25% przy robieniu zakupów. Dopierdalają dodatkowe opłaty, wprowadzają prawo które zabrania się bronić, doją jak mogą, wprowadzają przepisy prawa które są sprzeczne z innymi... z roku na rok coraz bardziej zniewalają... a baranki na to pozwalają i jeszcze przytakują. Robią z wami co chcą, szprycują czym chcą a wy nie interesujecie się nawet czym, zabierają 75% albo i więcej czasu pracy (czyt. zarobków) gdzie za te same pieniądze moglibyście pracować 2h dziennie i mieć więcej czasu dla siebie, odbierają prawo do obrony swojego życia i swojej rodziny, a gdy im się tak zechce to wyślą was na wojnę gdzie zginiecie myśląc że bronicie "ojczyzny" która już dawno nie istnieje... albo wrócicie jako kaleki i dostaniecie dziadowską rentę i poniżanie ze strony młodszego pokolenia. Dalej nic nie róbmy i bądźmy posłuszni .
Sfrustrowany nieudaczniku życiowy - może (choć w to wątpię) i te kiedyś będziesz godnie żył. Ale musisz sam na to zapracować nikt ci nic nie da za darmo.
Dlatego ja wyjebałem na Niemcy i zmieniłem nazwisko na niemieckie, bo w dzisiejszych czasach wstyd się przyznać do bycia polakiem.
To jeszcze bądź tak miły i "wyjeb" stąd na niemieckie strony, trollu.