18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
SOTP
~Velture • 2019-10-21, 22:49
Masz europo swoich inżynierów przyszłych...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Halman 2019-10-21, 22:57 4
no ale ktoś za to odpowiada; kiedyś był to wódz-szaman... dziś to nie wiem, lewackie media?
Zgłoś
~Velture 2019-10-21, 23:12 22
HAL9000/2 napisał/a:

no ale ktoś za to odpowiada; kiedyś był to wódz-szaman... dziś to nie wiem, lewackie media?

TVN powie, że to wina białych heteroseksualnych katolików bo nie nauczyli biednego murzynka czytać ani pisać i nie wpłacili połowy swojej zachodniej wypłaty na jakąś popierdoloną fundację co przepierdala 90% hajsu na cele statutowe a z pozostałych 10 które ewentualnie trafią do Afryki to może 10 procent z tych 10 faktycznie zostanie przeznaczone na jakąś pomoc.

Afrykę powinno się zostawić w pizdu w spokoju. Nie pomagać i niech w końcu jebana ewolucja zacznie działać.
Oczywiście mam na myśli bezpłatną pomoc. Płatną pomoc niech sobie kupują ile chcą za swoje afrykańskie pieniądze.

Prawda jest taka, że wszyscy mają wyjebane na afrykę równo. Oczywiście mówię o ludziach a nie o zasobach naturalnych.
Aktorzy i znani co pierdolą o pomaganiu Afryce nie różnią się dla mnie niczym od niedoszłych missek w wyborach gdzie każda pierdoli o "pokoju na świecie".
Cytując trumpa: "Sounds good, doesn't work"

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
PERKUN 2019-10-21, 23:35 4
Gdyby ulica była szersza to by wyjebał napis : "SOPOT"!
Zgłoś
Halman 2019-10-21, 23:57
Velture napisał/a:

niedoszłych missek w wyborach gdzie każda pierdoli o "pokoju na świecie".

a to tu muszę ci przyznać trafną rację za ten szczegół z całego wywodu: jak chcą coś zrobić dobrego dla afryki i świata to niech pokażą cycki
Zgłoś
N................X 2019-10-22, 0:00
Jak wyschnie to będzie dobrze.
Zgłoś
McQurwa 2019-10-22, 1:34 1
Coś tam poprawiał przy literce „p”, chyba nadal nie kumają

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
WooQash 2019-10-22, 1:59
Kurwa... problemy trzeciego świata... Ktoś wie tam ock?
Zgłoś
tarcer123 2019-10-22, 3:41
Lepiej POST.
Zgłoś
G................r 2019-10-22, 5:21
POST lepiej pasuje, ale SOPOT wymiata
Zgłoś
JOUKI 2019-10-22, 8:55 1
Oj przestańcie - gratuluję tym co rozszyfrowali napis na asfalcie!

Zgłoś
edmund 2019-10-22, 9:40
JOUKI napisał/a:

moje nie umiejące czytać dziecko, przeczytało mi ten tekst,

a propo afryki, wiecie co jest największym dobrem dla jej mieszkańców i co przede wszystkim rozwija umysłowo jej mieszkańców- telefon komórkowy
Zgłoś
polakwrocek 2019-10-22, 13:02
JOUKI napisał/a:

Oj przestańcie - gratuluję tym co rozszyfrowali napis na asfalcie!

Nie wiem skąd ktoś dał 10% społeczeństwa ale to pierdolenie. Znacznie więcej ludzi to zauważa.
To nic innego jak test na adaptację mózgu , te same strefy mózgu "tworzą" kształty w ciemności, lub "duchy" w szumie telewizyjnym (exgimba nie zrozumie).
Zgłoś
Bzik 2019-10-22, 13:19 1
Hahahaha...,!!!
Nawet ściągawka nie pomogła...!
Zgłoś
zdun 2019-10-22, 19:06
Trzeba rozsmarować czarnego i potem jeszcze raz namalować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów