HAL9000/2 napisał/a:
no ale ktoś za to odpowiada; kiedyś był to wódz-szaman... dziś to nie wiem, lewackie media?
TVN powie, że to wina białych heteroseksualnych katolików bo nie nauczyli biednego murzynka czytać ani pisać i nie wpłacili połowy swojej zachodniej wypłaty na jakąś popierdoloną fundację co przepierdala 90% hajsu na cele statutowe a z pozostałych 10 które ewentualnie trafią do Afryki to może 10 procent z tych 10 faktycznie zostanie przeznaczone na jakąś pomoc.
Afrykę powinno się zostawić w pizdu w spokoju. Nie pomagać i niech w końcu jebana ewolucja zacznie działać.
Oczywiście mam na myśli bezpłatną pomoc. Płatną pomoc niech sobie kupują ile chcą za swoje afrykańskie pieniądze.
Prawda jest taka, że wszyscy mają wyjebane na afrykę równo. Oczywiście mówię o ludziach a nie o zasobach naturalnych.
Aktorzy i znani co pierdolą o pomaganiu Afryce nie różnią się dla mnie niczym od niedoszłych missek w wyborach gdzie każda pierdoli o "pokoju na świecie".
Cytując trumpa: "Sounds good, doesn't work"