Taki nietypowy odtwarzacz płyt winylowych. Nie wiem tylko czy się wyrabia na łuku bliżej końca płyty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
To jest zbędny gadzet. Nic nie zastąpi w mlodosci zabawy na gramofonie dziadków i udawanie DJ'a
Taki busik zabiera się ze sobą do sklepu z winylami, żeby sprawdzić czy dobrze gra.
Nikt nie lubi kupować kota w worku.
jebać cebulaków i kato prawicowców!
Nikt nie lubi kupować kota w worku.
Nutka, która została użyta w Mafii II. Nie powiem, bo jest klimat jak się pruło trupem z lat 50 przy takim kawałku.
qqn napisał/a:
ta zabawka niszczy płyty
Każdy gramofon/adapter niszczy płyty.
Japońce robią nową wersję, tym razem mini na baterię.
koalakicks.jp/subcategory/lists/RECORD+PLAYER
I muzyka przyzwoita...
Ciekawe jak to działa
Kawałek to That'll be the day - Buddy Holly
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów