📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
lepsze od tych miksów
coś nowego ;]
coś nowego ;]
Jedynie podstawówka się jara nimi w dalszym ciągu.
Twórca jest jeden i rzyga już frajerami którzy jeszcze wczoraj nie potrafili się wysłowić inaczej niż na powyższym filmie, a dziś przypierdalają się do innych którzy nadal czerpią z tego radochę. Co do podstawówki, to serio chciałbym tam wrócić. Tobie też radzę. Tym razem ją ukończ.
Właśnie ja nie widziałem tego odcinka. Będę wdzięczny jak ktoś mi powie który to epizod
boze co za gowno. ile mozna? te wszystkie teksty uzyte sa na poziomie podstawowki, ubaw po pachy...
wstawiłbym obrazek Jezusa czy jakiejś innej osoby z podpisem "ja pierdole" ale ten obrazek nie opisze dokładnie moich uczuć/odczuć i w ogóle mojego stanu umysłu(który de facto i tak jest nieźle popierdolony) co do tego filmiku i podobnym mu produkcjom... poprostu...
Niech kuzyn Joli się chociaż do Ciebie uśmiechnie:)
Niech kuzyn Joli się chociaż do Ciebie uśmiechnie:)
Kod:
Tagi: south :: park :: gwiazdy :: polskiego :: youtube :: you :: tube :: jestem :: hardkorem :: ale :: urwal :: nie :: bicia :: osiemnastka :: kurwa :: moje :: pole :: siema :: eniu :: heniu :: dobry :: mudzyn :: mlody :: bobr :: niech :: ginie :: tato :: kupa :: pani :: basia :: tarlo :: kto :: cie :: dzisiaj :: posunie
Jak jeszcze raz będę musiał taki syf po Tobie poprawiać, to będzie czerwony krawacik.
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Dżiz ludzie, jak wam się nie podoba to nie wchodźcie w link. Przecież jest napisane dokładnie, czego można się spodziewać w środku. Myśleliście, że będzie tam Krasnal Hałabała czy Rumcjas? Mnie np "ale urwał", "kurwa moje poje" czy niezapominana osiemnastka chyba nigdy nie przestaną śmieszyć a koleś dopasował to całkiem spoko, choć mogłoby być lepiej .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów