18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Walassss 2010-05-28, 0:06
lepsze od tych miksów
coś nowego ;]

Nie rozmawiaj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Zgłoś
klaciorz 2010-05-28, 0:59 11
Czy twórcy tego filmu nie zauważyli, że my, internauci rzygamy już tymi "ale urwał", "koniec imprezy" i wszystkimi innymi tekstami zawartymi w tym jakże chujowym filmie?
Jedynie podstawówka się jara nimi w dalszym ciągu.
Zgłoś
jagielek 2010-05-28, 1:07 50
Twórca jest jeden i rzyga już frajerami którzy jeszcze wczoraj nie potrafili się wysłowić inaczej niż na powyższym filmie, a dziś przypierdalają się do innych którzy nadal czerpią z tego radochę. Co do podstawówki, to serio chciałbym tam wrócić. Tobie też radzę. Tym razem ją ukończ.
Zgłoś
KamykHC 2010-05-28, 1:16
Właśnie ja nie widziałem tego odcinka. Będę wdzięczny jak ktoś mi powie który to epizod

Retaliate and devastate
Zgłoś
k................e 2010-05-28, 1:25 2
sezon 12 odcinek 4, Canada on Strike
Zgłoś
Saia 2010-05-28, 1:29 9
jagielek , przyjmij krytykę a nie się spinasz. Postarałeś się , ok , chwilami było zabawnie. Niestety prawda jest taka że faktycznie część tekstów już nudzi.
Zgłoś
qulson 2010-05-28, 1:37 3
boze co za gowno. ile mozna? te wszystkie teksty uzyte sa na poziomie podstawowki, ubaw po pachy...
Zgłoś
JDRK 2010-05-28, 1:45 1
wstawiłbym obrazek Jezusa czy jakiejś innej osoby z podpisem "ja pierdole" ale ten obrazek nie opisze dokładnie moich uczuć/odczuć i w ogóle mojego stanu umysłu(który de facto i tak jest nieźle popierdolony) co do tego filmiku i podobnym mu produkcjom... poprostu...

Niech kuzyn Joli się chociaż do Ciebie uśmiechnie:)
Zgłoś
yarzapp 2010-05-28, 1:45 1
Kod:
Tagi: south :: park :: gwiazdy :: polskiego :: youtube :: you :: tube :: jestem :: hardkorem :: ale :: urwal :: nie :: bicia :: osiemnastka  :: kurwa :: moje :: pole :: siema :: eniu :: heniu :: dobry :: mudzyn :: mlody :: bobr :: niech :: ginie :: tato :: kupa :: pani :: basia :: tarlo :: kto :: cie :: dzisiaj :: posunie

Jak jeszcze raz będę musiał taki syf po Tobie poprawiać, to będzie czerwony krawacik.

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
B................6 2010-05-28, 1:59
o co wam chodzi? teksty wynudzone i wymęczone ale za robociznę piwo się co najmniej należy
Zgłoś
Saia 2010-05-28, 2:16
powinien być limit tagów xd
Zgłoś
yarzapp 2010-05-28, 2:22
Saia, przydałby się, 4-7 to optymalna liczba tagów.

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
alorkar 2010-05-28, 2:31 1
kurwa moje pole idealnie dopasowane
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2010-05-28, 9:33 1
Dżiz ludzie, jak wam się nie podoba to nie wchodźcie w link. Przecież jest napisane dokładnie, czego można się spodziewać w środku. Myśleliście, że będzie tam Krasnal Hałabała czy Rumcjas? Mnie np "ale urwał", "kurwa moje poje" czy niezapominana osiemnastka chyba nigdy nie przestaną śmieszyć a koleś dopasował to całkiem spoko, choć mogłoby być lepiej .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów