📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
bylo ale wieki temu i jest switne
bro dla ciebie
bro dla ciebie
niestety nie zrozumialem
Dobra, nie znalazłem, nie chcę łamać punktu dziewiątego, no ale jestem przekonany, że było ;]
The Aristocrats to tym żartu rozpowszechniony w naszej kochanej Hameryce, nie chodzi w nim o śmieszność ani puentę, tylko o natężenie szoku u słuchaczy. Zawiera sodomię, pedofilię, nekrofilę i całą resztę. W Polsce się nie przyjęło, nas takia cienizna nie rusza <faja>
Making them suffer is an art.
sadistic.pl/kawal-nie-majacy-sensu-vt11010.htm?highlight=buldog
proszę buldog, odkąd go przeczytałem jest dla mnie wyznacznikiem
zzcytuje... "jak dla mnie - bomba"
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów