📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
ostatni koleś najlepszy, tamten młody myślał, że sklepie tego "dziadka" albo go nastraszy, a jeden strzał i po chłopaku
Praktycznie każdy czarnuch albo spuścił komuś wpierdol w grupie, albo niespodziewanie zasadził tubę w twarz -.- co za rasa...
Mi osobiście się podobało przygotowanie do walki chłopaka w czerwonej koszulce od 5 minuty,bardzo ciekawe to było i z dobrym zakończeniem.
Zajebista składanka dobrych akcji! Co do murzynów, to jakbys musiał tłuc brata matke i ojca za naparstek wody to też byś był lepszy od normalnych ludzi ;P
Jeden vs wszyscy - spoko
Wszyscy vs jeden - ścierwo
2 kozackie akcje tylko na początku + jeszcze parenaście sekund jednej akcji pod koniec, reszta na śmietnik
Wszyscy vs jeden - ścierwo
2 kozackie akcje tylko na początku + jeszcze parenaście sekund jednej akcji pod koniec, reszta na śmietnik
pierwsza, kogut style i ostatnia wymiata bo kurwa nie kopie się leżącego! sprawa honoru ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów