Dla głuchych, możecie włączyć PL napisy.
Dla głuchych, możecie włączyć PL napisy.
Czy ludzie kiedyś mieli krzywe zęby?! Nie! Bo jednli twarde mięso, musieli szarpać mordą żeby wziac kęs miesa. Dzięki takiej zabawie z mięsem ich zęby właśnie był proste. Teraz mamy jeszcze mniejsze szzęki bo jemy coraz miększe jedzenie a to powduje, że w szczęce mamy coraz mniej miejsca na zęby!
Pamietajmy kurwa, nasz organizm cały czas jest w wieku kiedy my odkryliśmy ogień! Oczywiście przez te lata nie któe cecy się zmniejszyły ale żeby był "sukces" cały nasz organizm musi się zmienić a nie tylko pojedyncze cechy.
Powiedzmy przez kilka pokoleń piliśmy tylko to gówno. Jeden taki człowiek, którego praprapra dziadki tylko się tym żywiły, zgubił się w lesie.
Teraz ten frajer cokolwiek zje będzie miał bóle brzucha a dlaczego? Bo jego ścianki żołądka jak i kwasy żołądkowe są chujowej "jakości"!
To są argumenty na logike a pomyślcie jakie jeszcze by wyszły wyniki gdyby tak się zastanowić nad tym kilka miesięcy i porobić testy.
Dla mnie teraz ludzie wymyślają byle gówno, robią do tego filmik, jakaś chuja muzyczka(mówie o filmikach ala kickstarter) , dostaja kasę od inwestorów a potem padają.....ale co poruchali za kasę to poruchali
(|)-------C====8(dla tych co może nie wiedzą to wytłumaczę w jaki sposób to działa: zjedzone białko w procesie trawienia jest rozbijane na pojedyncze aminokwasy a organizm dopiero z tych aminokwasów tworzy białko ,którego może uzyć w organizmie. Białka roślinne (czy to sojowe czy z innych roślin) nie zawierają w swojej budowie jednego aminokwasu - nie pamiętam którego bo już za dużo lat minęło od liceum gdzie tego się uczyłem - i tym samym takie białko jest chuja warte bo organizm nie zbuduje z niego białek nam potrzebnych.
Dlatego ci wszyscy wegetarianie i inni pojebani weganie muszą brać (przynajmniej powinni bo chuj wie czy każdy z nich to robi bo jak widze takie szkielety po 45kg to wątpie) z apteki preparaty aminokwasowe zawierający ten jeden brakujący aminokwas aby ich organizmy były w stanie budować własne białka.
Dziękuję za uwagę.
65 $ * 4 tygodnie = 260 $
260$ * 3.06 zł ~ 800 zł miesięcznie na zarcie dla 1 osoby..
5 osobowa rodzina na miesiąc musiała by wydać
800 * 5 = 4 000 zł na samo żarcie hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
ziemniaki kupując hurtem za 80 groszy na jesieni =
4000 zł / 0,8 zł za 1 kilo = 5 TON ZIEMNIAKÓW albo cebuli na miesiąc
Brak dowodu nie jest dowodem na to że dowodów nie maPolowałem, zabijałem i jadłem. Nie podoba mi się zabijanie samo w sobie, ale nie miałbym z tym problemu. Zresztą mieszkam w wielkiej metropolii. Nie bardzo mam na co tutaj polować. Czasem wydaje mi się że jestem myśliwym jak upoluję świeży i dobry kawałek mięsa w biedronie czy innym biedosklepie.
jak mnie wkurwiają takie lewackie wynalazki! tak tak lewackie! a dlaczeog? bo kurwa koleś myśli, że coś wynalazł i jest kurwa super nowoczesny.
co to ma wspolnego z lewactwem? czy wam gimbusom juz kompletnie sie popierdolilo i wszystko co sie nie podoba automatycznie wydaje sie lewackie?
jestes klasycznym, ksiazkowym wrecz, przykladem debila.
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.jak mnie wkurwiają takie lewackie wynalazki! tak tak lewackie! a dlaczeog? bo kurwa koleś myśli, że coś wynalazł i jest kurwa super nowoczesny.
Gówno prawda!
Czy setki lat temu a anwet tysiące lat temu ludzie mieli problemy z zębami?! nie!
Po pierwsze nie było cukru(mówie tutaj przed cywilizacją egipska,rzymian etc. Nie mieli próchnicy a zęby mieli białe!
Czy ludzie kiedyś mieli krzywe zęby?! Nie! Bo jednli twarde mięso, musieli szarpać mordą żeby wziac kęs miesa. Dzięki takiej zabawie z mięsem ich zęby właśnie był proste. Teraz mamy jeszcze mniejsze szzęki bo jemy coraz miększe jedzenie a to powduje, że w szczęce mamy coraz mniej miejsca na zęby!
Pamietajmy kurwa, nasz organizm cały czas jest w wieku kiedy my odkryliśmy ogień! Oczywiście przez te lata nie któe cecy się zmniejszyły ale żeby był "sukces" cały nasz organizm musi się zmienić a nie tylko pojedyncze cechy.
Powiedzmy przez kilka pokoleń piliśmy tylko to gówno. Jeden taki człowiek, którego praprapra dziadki tylko się tym żywiły, zgubił się w lesie.
Teraz ten frajer cokolwiek zje będzie miał bóle brzucha a dlaczego? Bo jego ścianki żołądka jak i kwasy żołądkowe są chujowej "jakości"!
To są argumenty na logike a pomyślcie jakie jeszcze by wyszły wyniki gdyby tak się zastanowić nad tym kilka miesięcy i porobić testy.
Dla mnie teraz ludzie wymyślają byle gówno, robią do tego filmik, jakaś chuja muzyczka(mówie o filmikach ala kickstarter) , dostaja kasę od inwestorów a potem padają.....ale co poruchali za kasę to poruchali
lewacki wynalazki widać od razu po słowie LEWAK kto jest gimbusem.. Poszedł spać gnojku bo jutro sprawdzian z przyrody. Co wy kurwa z tymi lewakami pod każdym tematem lewak, lewak lewak lewak wkurwia to bo nawet nie wiecie pojeby co znaczy to słowo. Obyś jutro jedynkę dostał z plastyki..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów