Przykleili się do podestu dyrygenta
Kaszalot emisja co2 raz 3 i wszystko się zgadza
Bonus, protestująca wegetarianka wyj🤬a z restauracji.
Londyn
Tekst zwinięty, kliknij aby rozwinąć ▼
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapomnieli sprawdzić czy barierka jest przymocowana.
K🤬a z wyglądu już widać, że oboje z problemami w odżywianiu oraz w sferze intelektualnej.
tez planuje zrobić taki protest
mina tego gościa "a może i tak w końcu zar🤬am"
donkapusta napisał/a:
K🤬a z wyglądu już widać, że oboje z problemami w odżywianiu oraz w sferze intelektualnej.
Tzn które jest źle odżywione a które jebnięte. Bo do obydwojga pasuje jedno i drugie.
Jakie to są sp🤬oliny! Jako lekarstwo, ołów w pociskach doczołowo. Dziękuję za uwagę
I skończyła na ulicy jak dz🤬ka.
Jak by wszystkich takich tak traktowano to imigrantów też by nie było. Zwykłe nie pasuje to wyp🤬alaj.
Może jeszcze te głupie k🤬y miały nadzieję, że ktoś się przyłączy do ich jebniętych idei, a tymczasem zonk, bo sala uradowana klaszcze, jak ich wyp🤬alają
Zapraszam wyp🤬alać. Elegancko bez krzyków jak na operę i restaurację przystało.
Gruba martwi się o zmiany klimatu. A, że przez piąty stopień otyłości prawdopodobnie do tych zmian klimatycznych nie dożyje to się nie martwi. Fuck logic.
Orkiestra mogła zagrać marsz gladiatorów jak ich wyprowadzali.
Ciekawe czy ta wegetarianka by pogardziła moim serdelkiem
Jak można się do nich dostać?Też bym chciał siedzieć w domu,nic nie robić i jeszcze żeby mi za to płacili.Od czasu do czasu z chęcią coś odejbię,