📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JanJankowski napisał/a:
Na pewno z boku było pół metra. Jak nie uciekli to cioty
Nic z tego filmu nie wynika..
Żyją
Macie zdjęcie satelitarne mostu
W Google Maps : 1000 Brickland Rd, Sunland Park, NM 88063
Jeśli chcecie artykuł to "Train narrowly misses migrants on rail bridge" musicie sobie odpalić VPN np na USA bo blokują w PL

Macie zdjęcie satelitarne mostu

W Google Maps : 1000 Brickland Rd, Sunland Park, NM 88063
Jeśli chcecie artykuł to "Train narrowly misses migrants on rail bridge" musicie sobie odpalić VPN np na USA bo blokują w PL
smc napisał/a:
Na moście nawet za bardzo hamować nie można, bo da to ogromny nacisk na most w kierunku wzdłuż torów. Cały pęd pociągu (czyli masa * prędkość) musiałby gdzieś pójść, a konstrukcja mostu planowana jest na nacisk w dół a nie wzdłuż.Widać, hamował klaksonem...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Veni_Vidi napisał/a:
Scena jak z kreskówki...
Dokładnie. Nawet sceneria taka sama jak w bajce Struś Pędziwiatr. Tylko tu wolno biegli bo meep meep nie zrobili

Co za pedały niedoj🤬e stawiają znak wodny na środku filmu, gdzie dzieje się cała akcja...

Mogli to się uwieść na moście raczej tory nie są. A są na samej krawędzi mostu
majeńka napisał/a:
Na moście nawet za bardzo hamować nie można, bo da to ogromny nacisk na most w kierunku wzdłuż torów. Cały pęd pociągu (czyli masa * prędkość) musiałby gdzieś pójść, a konstrukcja mostu planowana jest na nacisk w dół a nie wzdłuż.
Koleżanka inżynier...?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie