Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla mnie to wszystkie ukry mogą pozdychać
Będziesz mógł spokojnie ciągnąć zapoconym ruskim sałdatom jak przyjdą co nie?
[ Dodano 2024-06-05, 06:28 ]
@DragotPL: czy ty ogarniasz trochę historię spierdoleńcu umysłowy? 🤣 Chyba raczej nie twierdząc że Ukraina powstała po rozpadzie ZSRR
@: ciebie pierwszego dojadą zapocony tuczniku]
Znaczy chciałbyś żeby taki Wania wyjął z mojej dupy zanim mu obciągniesz tak? Nie mnie oceniać ale masz dziwne fetysze.
@: ty serio wierzysz w te lewicowe bajeczki? Nie sądziłem że i na sadola trafiły te upośledzone pipki, Ukraina to sztuczny twór niedojebie, wracaj do szkoły na lekcje historii..... A sorki pewnie uczyli cię tej poprawnej politycznie hehe a nie tej prawdziwej
Zabłysnąłeś intelektem i nie wiem co 'ty' w ogóle za głupoty wypisujesz. Wystarczy spojrzeć na to w jaki sposób się wypowiadasz, żeby wiedzieć wszystko o tobie. Nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu.
To kurwa spacerki przy morzu czy wojna jakaś tam jest?
jeszcze nie wiesz, że chuj sorosa tam leży, a nie żadna wojna ? pretekst do dymania proletariatu korzystny najwyraźniej dla obu stron (USA - ChinoRosja)
@: ty serio wierzysz w te lewicowe bajeczki? Nie sądziłem że i na sadola trafiły te upośledzone pipki, Ukraina to sztuczny twór niedojebie, wracaj do szkoły na lekcje historii..... A sorki pewnie uczyli cię tej poprawnej politycznie hehe a nie tej prawdziwej
piszesz swoje wysrywy na temat historii jak ty jej nawet nie znasz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów