📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
prawidłowa tresura jebanego bękarta
Dzieci powinno sie wieszac
u nas by powiedzieli ,że adhd jest nie uleczalne -----------a jednak jest sposób
Pewnie nie chciał od kompa odejść to go facet na sposób wziął
Pewien Josef F. z Austrii tak laski wyrywał.
Ja wam powiem, że szkoda mi trochę, że niektórych z was tak starzy nie wychowywali. No dobra większości.
stary chciał go wziąć na basen, ale ta rasa z natury panicznie boi się wody
jakbym to zobaczył w realu to skakałbym po tym gosciu zeby go konkretnie połamac a potem na niego naszczał
Kto wrzuci Golluma pierwszy dostanie piwo.
Ja rozumiem wychowanie swoją drogą,ale cholera szkoda dzieciaka,potem wyrośnie następny zwyrol albo coś gorszego.
[ Komentarz dodany przez: Duch: 2015-05-25, 20:46 ]
Witamy na sadistic.pl pokaż cycki
Jakbyś wykazał trochę zainteresowania to byś je znalazł w przeznaczonym do tego temacie.
[ Komentarz dodany przez: Duch: 2015-05-25, 21:05 ]
Przepraszam jestem tu nowy to dupe pokaż
Nie ma takiej opcji Panie Moderatorze.
[ Komentarz dodany przez: Duch: 2015-05-25, 20:46 ]
Witamy na sadistic.pl pokaż cycki
Jakbyś wykazał trochę zainteresowania to byś je znalazł w przeznaczonym do tego temacie.
[ Komentarz dodany przez: Duch: 2015-05-25, 21:05 ]
Przepraszam jestem tu nowy to dupe pokaż
Nie ma takiej opcji Panie Moderatorze.
MóFta co chceta, ogladam sadola co dzien i harda tez czesto... ale jak widze cos takiego, jak dorosły niedowartosciowany, lany w dziecinstwie i młodosci przez znajomych, zneca sie nad dzieckiem to kurwa cos mi sie dzieje.
Takiemu typowi to nie kare smierci, tylko do firmy farmaceutycznej na eksperymenty oddać. I tak do niczego sie nie przysłuży społeczeństwu skoro nie umie dzieciaka ogarnąć w cywilizowany sposób (nie ma instynktu ojcowskiego, nie potrafi obronic nikogo słabszego [instynkt męstwa], wyżywa swoje nerwy na słabszych bo tylko tak umie) to znaczy ze jest nie przydatny a nawet szkodliwy. Oddać toto dorosłe na badania, niech medycyna metodą prób i błędów sie rozwija szybciej, a tu niech akurat wystąpi błąd.
Jestem troche podchmielony, wiec sory za czesciową niezrozumialosc, literówki, i ortografy.
Takiemu typowi to nie kare smierci, tylko do firmy farmaceutycznej na eksperymenty oddać. I tak do niczego sie nie przysłuży społeczeństwu skoro nie umie dzieciaka ogarnąć w cywilizowany sposób (nie ma instynktu ojcowskiego, nie potrafi obronic nikogo słabszego [instynkt męstwa], wyżywa swoje nerwy na słabszych bo tylko tak umie) to znaczy ze jest nie przydatny a nawet szkodliwy. Oddać toto dorosłe na badania, niech medycyna metodą prób i błędów sie rozwija szybciej, a tu niech akurat wystąpi błąd.
Jestem troche podchmielony, wiec sory za czesciową niezrozumialosc, literówki, i ortografy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów