📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czy mógłbyś nie rozchlapywać gówna na Sadolu?
Wygląda na to, że jesteś atencyjną dziwką z pokolenia dzieci neo. Daj jeszcze kilka takich tematów, a będziemy mieli tego pewność.
Wygląda na to, że jesteś atencyjną dziwką z pokolenia dzieci neo. Daj jeszcze kilka takich tematów, a będziemy mieli tego pewność.
Miles87 napisał/a:
A wyborca konfederacji by to gowno zjadł. Oni zawsze gówna łykają.
prędzej elektorat obecnej partii rządzącej
Kiedy wchodzę w poczekalnię, a tam nowe posty Halmana.
Ogólnie obrazek do bani, jakim cudem to ma 58 piw ?
Ogólnie obrazek do bani, jakim cudem to ma 58 piw ?
"Gówno plus gówno to gówno kwadrat" -Pitagoras, wyspa Sames, 513 p.n.e.
Rebeliant napisał/a:
Czy mógłbyś nie rozchlapywać gówna na Sadolu?
Wygląda na to, że jesteś atencyjną dz**ką z pokolenia dzieci neo. Daj jeszcze kilka takich tematów, a będziemy mieli tego pewność.
Przeciez to coś ma nick DzidaZawodnik Obstawiam 14 lat. Przecież w tym wieku to jeszcze papka zamiast mózgu
Oby tylko tak mu nie zostało
Ej, ale przecież to śmieszne jest, tylko pewnie gamonie nie zrozumieliście. Psy jak to psy srają gdzie popadnie i maja w dupie porządek i czystość. Ale jeśli hindus wychodzi z psem na spacer, a hindusi, wiadomo, tez srają gdzie popadnie, to kupsko jest tak obrzydliwe i tak śmierdzi, ze nawet pies nie wytrzymuje i musi to sprzątnąć. Kwintesencja rasistowskiego dowcipu
Miles87 napisał/a:
A wyborca konfederacji by to gowno zjadł. Oni zawsze gówna łykają.
Chciałeś napisać jakiś Nowoczesny lewak, jeszcze by pod to walił konia i recytował wszystkie zmyślone płcie
Widzę mamy tu jebane śmieci lewackie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów