📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jedras992,
A Ty co? Masz taki wyczesany szacunek do innych przedstawicieli własnego gatunku? Zastrzegam, że zadufani aroganci niestety nie odpowiada definicji gatunku.
Cyrk,
No niby tak. Problem tylko w tym, że jak opiekun nie zwraca berbeciowi uwagi w kwestii targania kota za ogon, to tym bardziej nie będzie mu zwracać uwagi gdy podrośnięty berbeć będzie rozkręcać Twój samochód w ich garażu, bez Twojej wiedzy
A Ty co? Masz taki wyczesany szacunek do innych przedstawicieli własnego gatunku? Zastrzegam, że zadufani aroganci niestety nie odpowiada definicji gatunku.
Cyrk,
No niby tak. Problem tylko w tym, że jak opiekun nie zwraca berbeciowi uwagi w kwestii targania kota za ogon, to tym bardziej nie będzie mu zwracać uwagi gdy podrośnięty berbeć będzie rozkręcać Twój samochód w ich garażu, bez Twojej wiedzy
W Polsce były przypadki jak nagrywano dzieciaki znęcające się nad kotami. Filmiki usunięte i wyciągnięte konsekwencje prawne na opiekunach.
luslom napisał/a:
ojca dziecka powinni w dzieciństwie złapać za nóżki i głowę o futrynę rozjebać.
Lepiej o próg.
pamietam te czasy jak łapało się kota i kreciło nim w powietrzu za ogon ,
raz złamałem jednemu kregosłup
wielcy obrońcy praw zwierząt siedzący na sadolu! Ogień! Dziecko ma zabawe, kotu nic poważnego się nie stało a wy dalej swoje...
Chyba widziałem kotecka
Tak dziecko uczą traktować zwierzęta, a potem dla zabawy będzie je polewał benzyną i podpalał jak podrośnie albo psa kluczem francuskim zatłucze. Wtedy będzie śmiesznie
Jejuuuuuu, nie wolno tak robić kotom!
nie rozumiem ludzi którzy spinają dupska bo ktoś ciągnie koteczka za ogon. chyba pomyliliście strony, bo wielu by się ucieszyło z ciągu dalszego na hardzie.
ja pierdole ale przeżywacie bo trochę go pociągał gnojek za ogon.
niedługo to psa nie będzie można poklepać po garbie oO
jakieś dewoty się z was robią
niedługo to psa nie będzie można poklepać po garbie oO
jakieś dewoty się z was robią
okar19 napisał/a:
pamietam te czasy jak łapało się kota i kreciło nim w powietrzu za ogon ,
mogę być Twoim kolegą
Sadole w pizdu sie znalezli, spierdalac na kwejka spowrotem. Buuhu kotka gowniarz męczy, sie nie zesrajcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów