Spacer z tygrysem po centrum handlowym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:58
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
🔥
Życzenia noworoczne
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KrisCFC napisał/a:
Myślę, że jako obcokrajowiec prędko stałbyś atrakcją jednej z tych "akcji".
E tam kurwa obcokrajowiec, z ryja podobny w końcu słowianin, jak by się trochę najebać by nikt nie poznał a i troche po ichniemu się gada więc "ni chuja"
Kto bogatemu zabroni
Kiedy Emiraty weszły mocno i wracasz do kraju ze swoim tygrysem.
Mój tata mój tata ma pieniądze...
Co za suka blac glupia dupa, takie zjeby to tylko nowobogackie ruskie, ktorych przodkowie pracowali w kolchozach i byli ganiani batami przez cara, teraz musza pokazac ile to maja forsy. Typowe kompleksy, cecha nowobogackich i prymitywnych ludzi. Dlatego w samej moskwie jezdzi 1500 Bentleyow. Nie mowie ze to zle bo moze komus sie podoba ale chodzi o mentalnosc ktora jest musze kupic zeby sie pokazac. .
JADoktor napisał/a:
Co za suka blac glupia dupa, takie zjeby to tylko nowobogackie ruskie, ktorych przodkowie pracowali w kolchozach i byli ganiani batami przez cara, teraz musza pokazac ile to maja forsy. Typowe kompleksy, cecha nowobogackich i prymitywnych ludzi. Dlatego w samej moskwie jezdzi 1500 Bentleyow. Nie mowie ze to zle bo moze komus sie podoba ale chodzi o mentalnosc ktora jest musze kupic zeby sie pokazac. .
A może po prostu lubią bentleye?
@JADoktor jak TY byś miał kasę to pewnie byś kupił pordzewiałego trabanta
Nie zapominajmy co takie gwiazdy są gotowe zrobić za 25 000 $.
gramwto2014 napisał/a:
@up
Od tygrysa wole jego właścicielkę
Serio podoba ci się taka pusta lala? Źle z tobą... Ale jak masz kasę to zawsze możesz jej nasrać do mordy i jest twoja
Ciekawe co ta bląd lalka zrobi kiedy jej stary wyląduje na czarnej liście UE?
DrAgOn666 napisał/a:
Ciekawe co ta bląd lalka zrobi kiedy jej stary wyląduje na czarnej liście UE?
Futro?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów