📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Koleś miał niezły refleks i jeszcze dał radę ściągać tego wieloryba na bok
zamiast amortyzować się jej dupskiem przy upadku to jeszcze wpierdolił ją na siebie
poza tym gość za taki czyn wobec panny ma chyba zagwarantowanego dzień w dzień loda do końca życia
poza tym gość za taki czyn wobec panny ma chyba zagwarantowanego dzień w dzień loda do końca życia
Żeby nie jego refleks to by tylko dym z dupy został
Hah, raczej kurwa wątpię. Jak w tym samym dniu wypoleruje mu za to torpedę, to i tak będzie dobrze
Uratował ją! Czyli dymando do końca życia gwarantowane
Jak sobie poprzewijacie kilka razy w 3 sekundzie to widać, że typek lekko odskakuje za wieloryba a polecieli bo dostał dachem po boku i go to odrzuciło
przemvelbenny napisał/a:
Uratował ją! Czyli dymando do końca życia gwarantowane
chyba Ona jego.
On chyba nie tyle ją chronił co użył jako kotwicy, aby się mieć się od czego w bok odepchnąć.
Jak by do niego strzelali pewnie tak samo zrobi XD
Jak by do niego strzelali pewnie tak samo zrobi XD
pazuzu napisał/a:
Koleś miał niezły refleks i jeszcze dał radę ściągać tego wieloryba na bok
Jestem ciekaw jak wyglądasz. Ciekawe czy kły myjesze codzień, również jestem ciekawe czy w ogóle o higienę dbasz swoją. Pewnie rowa może raz w tygodniu przemyjesz a o twoim fucie gnijacym już nie wspomnę. Ten ' wieloryb' ma wyższy poziom higieny niż ty stary cepie. Siedzisz przed kompem i marszczysz Freda bo nawet nie stać cię na takiego wieloryb. Twój refleks się kończy na szybkim zwaleniu sobie konia. Ty pierdolony gnomie z bagien. I kurwa nie odzywaj się bo jedzie ci z mordy. Nie czuję ale wiem że śmierdzisz. I nie pozdrawiam brudasow.
Karboksylator napisał/a:
był juz ten film onegdaj na sadistic
masz rację. Dlatego pamiętam, że gość sobie kostkę skręcił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów