📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolony chuj jebany. Zrobil dziecko a teraz kopie! Zywcem obdarlabym ze skory chuja jebanego!
bungo11 napisał/a:
Zywcem obdarlabym ze skory chuja jebanego!
Niezłe ssanie ci się włączyło z tego podziwu
Wyrośnie z tego. W sensie spokornieje, jak tylko dzieciak będzie już większy od niego.
Sam mam ochotę zrobić coś takiego, kiedy widzę te małe, rozdarte, roszczeniowe kłębki esencji zła.
Jak gówniak sąsiadów, wleciał przez otwartą bramę na moją posesję, położył się na chodniku i wrzeszczy, że chce pogłaskać pieska (dorosły owczarek kaukaski). Drze ryja, wrzeszczy, cały opluty, czerwony, a matka "Bartusiu, niewolno tak sobie wchodzić na cudze podwórko.", później do mnie "Może da mu pan pogłaskać pieska, to się uspokoi"...
Nienawidzę gówniaków, a ich rodziców jeszcze bardziej.
Jak gówniak sąsiadów, wleciał przez otwartą bramę na moją posesję, położył się na chodniku i wrzeszczy, że chce pogłaskać pieska (dorosły owczarek kaukaski). Drze ryja, wrzeszczy, cały opluty, czerwony, a matka "Bartusiu, niewolno tak sobie wchodzić na cudze podwórko.", później do mnie "Może da mu pan pogłaskać pieska, to się uspokoi"...
Do czasu, póki nie kopnął dziecko, trzymałem za facetem.
Sorry, jestem przeciwnikiem nadopiekuńczości.
Może własnie dlatego jestem dumny z synów pod każdym względem.
Dziecko się SAMO wywróciło? Niech SAMO wstanie
Sorry, jestem przeciwnikiem nadopiekuńczości.
Może własnie dlatego jestem dumny z synów pod każdym względem.
Dziecko się SAMO wywróciło? Niech SAMO wstanie
GhostRider32 napisał/a:
Sam mam ochotę zrobić coś takiego, kiedy widzę te małe, rozdarte, roszczeniowe kłębki esencji zła.
Było dać pogłaskać pieska
No cóż nie wszyscy mogą być rodzicami, tatuś szykuje sobie sznur na szyje, dorosły gówniak poczeka na dogodną okazje, karma jednak wraca
Chuja starego calowa rura w zebra z partyzanta pierdolnac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów