📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie rozumiem, czemu nigdy nikt w takich sytuacjach nie pomyśli o tym żeby takiemu bydlakowi wbić palce w oczy, kopnąć i złamać łapę, złapać Za pysk i skręcić kark? Nikt…. Nigdy….
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Kurwa, ta baba działa w zwolnionym tempie czy jaki chuj?
Tak to na koniec wygląda... Najpierw kurwy unikają WF-u, jedyna aktywność to kilkadziesiąt metrów na spacerku z pieskiem... Jakiś większy sport jak zobaczą tylko choćby na Video to są zszokowane i oburzone a potem jak coś się dzieje to chuj wie czy ona komara próbuje ubić czy jakby w stanie walki była... ciężko to odróżnić.
Szczur w sumie skończył tak, jak powinien. Tępe mulaste kurwisko do utylizacji razem z bezpańskim kundlem, który zagryzł szczura.
Babska dzisiaj nawet do obciągania chuja się nie nadają...
Babska dzisiaj nawet do obciągania chuja się nie nadają...
udusiłem kiedyś psa sąsiadki który rzucił się na mojego psa w takiej samej sytuacji...sąsiadka myśli że dostał zawału
Zastanawiam się, czy wbicie takiemu psu palców w oczodoły cos by dało...
Jedyna rzecz jaka pozwoliła by uwolnić tego szczurka z pyska dużego psa to wepchnięcię małego w stronę gardła, żeby hakowate zęby straciły zaparcie. Gdy psy nie czują pewnie zdobyczy w pysku to puszczają chcąc poprawić uścisk i właśnie wtedy trzeba odciągnąć ofiarę.
Jak pies się mocno wgryzie i zęby się zagłębią to choćby miiał w oczach palce, nogi w górze a wszystkie żebra połamane to nie da rady fizycznie puścić ofiary.
Jak pies się mocno wgryzie i zęby się zagłębią to choćby miiał w oczach palce, nogi w górze a wszystkie żebra połamane to nie da rady fizycznie puścić ofiary.
kedzior242 napisał/a:
Krok w tył i wyk***iasz strzała z woleja na ostatnie żebra. Jak się połamią to puści, bo nie może oddychać.
Jak ktoś nie ma siły, są też odstraszacze psów na ultradźwięki (ciekawe na ile skuteczne, bo w to co producent pisze na stronie, to nie za bardzo wierzę, wolałbym usłyszeć opinie z pierwszej ręki) albo gazy pieprzowe. Bo z tym kopem w żebra, to też nie jestem taki pewien czy na każdego zadziała i czy by mnie się do nogi z zębami nie rzucił.
put this dog to sleep
Szczur był prowadzony na smyczy, to duży pies latał samopas, więc właściciel albo raczej posiadacz dużego kundla do odstrzału.
Myślicie, że piesek mógł przeżyć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów