📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa, ta baba działa w zwolnionym tempie czy jaki chuj?
-Premium za grosze: sadistic.pl/user/premium
-Zrzutka: KLIK
Pozdrowienia dla wszystkich Sadoli!
I ten orzeźwiający chlust chłodnej wody,po udanym pojedynku.
Piękne jest życie gladiatora.
Piękne jest życie gladiatora.
w zime taki skurwiel podlecial do mojego ktory jest moze waleczy ale maly. jak dostal ode mnie kopa w bebech to mu sie odechcialo bawic.
Jak ja ich kurwa nienawidzę a tę szmatę bym napierdalał po ryju pałą jak jakiś fred flinston
Jebana anemiczna rura. Kurwa kobiety to jednak są niezdarne istoty.
lasyk napisał/a:
Jebana anemiczna rura. Kurwa kobiety to jednak są niezdarne istoty.
Co ty kurwa... dzisiaj to wszyscy jesteśmy piękni i równi... Pizdy głupie... xd
ale baby są kurwa upośledzone
Piesek sobie całkiem dobrze radził, dopóki go pańcia nie załapała i podała elegancko do pyska agresora
A swoją drogą nie rozumiem dlaczego ludzie się szarpią z takimi psami. Krok w tył i wykurwiasz strzała z woleja na ostatnie żebra. Jak się połamią to puści, bo nie może oddychać.
A swoją drogą nie rozumiem dlaczego ludzie się szarpią z takimi psami. Krok w tył i wykurwiasz strzała z woleja na ostatnie żebra. Jak się połamią to puści, bo nie może oddychać.
kedzior242 napisał/a:
Piesek sobie całkiem dobrze radził, dopóki go pańcia nie załapała i podała elegancko do pyska agresora
Tępa pizda i tyle, jeszcze łapami próbowała głaskać tego psa. Typowa posiadaczka szczura, nic dziwnego. Pies nie jest bez winy, że zaatakował szczura bez powodu, ale ona mu tylko pomogła i jeszcze nie wiedziała do czego nogi służą. Aż mnie zastanawia jak ona samochód prowadzi
saves napisał/a:
Do kundli i kotów pownno się strzelać.
Proszę, poprawiałem dla ciebie, teraz jest dobrze.
Aby zmusić psa do porzucenia zdobyczy wystarczy złapać jego tylne łapy.
Psy to kurwy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów