18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
radek225 2023-03-02, 8:22 2
Piękne . Gdybym wiedział że nie pójdę siedzieć to sam bym tak robił z debilami którzy przechodząc w miejscu niedozwolonym robią to z taką szybkością i zaangażowaniem, jakby co najmniej szli ze swoją babcią pod rękę przez Krupówki.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Pees4 2023-03-02, 8:35 3
A gdzie foto przedstawiające co zostało z typa?
Zgłoś
unpleasant 2023-03-02, 10:23 2
Pees4 napisał/a:

Ten Pan wygląda mniej więcej tak:
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2023-03-02, 11:33 1
Pees4 napisał/a:

Ja wciąż szukam fot Basi z Katowic co podwozie autobusu sprawdzała i wciąż sprawa nie ucichła na tyle żeby fotki znowu wypłynęły.
Zgłoś
Manolito666 2023-03-02, 12:32
Ale trzy ciężarówki stojące obok siebie i blokujące prawie całą ulicę to już spoko?

radek225 napisał/a:

Piękne . Gdybym wiedział że nie pójdę siedzieć to sam bym tak robił z debilami którzy przechodząc w miejscu niedozwolonym robią to z taką szybkością i zaangażowaniem, jakby co najmniej szli ze swoją babcią pod rękę przez Krupówki.

Do tych durnych pieszych dodałbym jeszcze tirowców.
Zgłoś
_Tytanowy_Janusz_ 2023-03-02, 13:02
tylko co tu badać? i po co?
Zgłoś
radek225 2023-03-02, 13:11 2
Manolito666 napisał/a:

Ale trzy ciężarówki stojące obok siebie i blokujące prawie całą ulicę to już spoko?
Do tych durnych pieszych dodałbym jeszcze tirowców.

Niestety kierowcy ciężarówek prężnością umysłu i bystrością nie grzeszą. Dla mnie ciężarówka to dosłownie okres przejściowy w moim życiu. Za kilka lat mam zamiar robić coś zupełnie innego, bo jestem w trakcie przekwalifikowania się z jednego zawodu na drugi. Za zablokowane ulice większe wąty niż do kierowców ciężarówek miałbym do lokalnej administracji która miasta oraz ulicę projektowała pod osobówki oraz solówki. A w szczególności widać to na wiochach. Ulica jest tak Szeroka że gdy Mijają się na niej dwie ciężarówki to obydwie muszą zjechać kołami na ziemię co grozi zakopaniem się. W Polsce mało gdzie przestrzeń jest zaprojektowana z uwzględnieniem tirów, a muszę one jeździć i wozić towary chociażby po to żebyś w lodówce nie widział tylko świecącej żarówki.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
krzysieks997 2023-03-02, 14:00
Tam zaraz w dupe..
Zgłoś
lysymisio6969 2023-03-02, 14:27 1
za słabo się bujał sebix i respektu ciężarówka nie nabrała a prędkości
Zgłoś
Arlan 2023-03-02, 17:34
Wygląda na mieszankę z negroidem. Niska szkodliwość czynu, 500 zł mandatu plus koszty zniszczonego mienia i do domu
Zgłoś
mutissj 2023-04-03, 20:00
troche taki kozacki chód ma, ale źle skończył

Zgłoś
minions 2023-04-04, 20:37
co tu badać, jak widać że sprzęt nowoczesny, góra 70-cio letni...

Lets Burn!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów