📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piękne . Gdybym wiedział że nie pójdę siedzieć to sam bym tak robił z debilami którzy przechodząc w miejscu niedozwolonym robią to z taką szybkością i zaangażowaniem, jakby co najmniej szli ze swoją babcią pod rękę przez Krupówki.
Ten Pan wygląda mniej więcej tak:
Pees4 napisał/a:
A gdzie foto przedstawiające co zostało z typa?
Ja wciąż szukam fot Basi z Katowic co podwozie autobusu sprawdzała i wciąż sprawa nie ucichła na tyle żeby fotki znowu wypłynęły.
Ale trzy ciężarówki stojące obok siebie i blokujące prawie całą ulicę to już spoko?
Do tych durnych pieszych dodałbym jeszcze tirowców.
radek225 napisał/a:
Piękne . Gdybym wiedział że nie pójdę siedzieć to sam bym tak robił z debilami którzy przechodząc w miejscu niedozwolonym robią to z taką szybkością i zaangażowaniem, jakby co najmniej szli ze swoją babcią pod rękę przez Krupówki.
tylko co tu badać? i po co?
Manolito666 napisał/a:
Ale trzy ciężarówki stojące obok siebie i blokujące prawie całą ulicę to już spoko?
Niestety kierowcy ciężarówek prężnością umysłu i bystrością nie grzeszą. Dla mnie ciężarówka to dosłownie okres przejściowy w moim życiu. Za kilka lat mam zamiar robić coś zupełnie innego, bo jestem w trakcie przekwalifikowania się z jednego zawodu na drugi. Za zablokowane ulice większe wąty niż do kierowców ciężarówek miałbym do lokalnej administracji która miasta oraz ulicę projektowała pod osobówki oraz solówki. A w szczególności widać to na wiochach. Ulica jest tak Szeroka że gdy Mijają się na niej dwie ciężarówki to obydwie muszą zjechać kołami na ziemię co grozi zakopaniem się. W Polsce mało gdzie przestrzeń jest zaprojektowana z uwzględnieniem tirów, a muszę one jeździć i wozić towary chociażby po to żebyś w lodówce nie widział tylko świecącej żarówki.
Wygląda na mieszankę z negroidem. Niska szkodliwość czynu, 500 zł mandatu plus koszty zniszczonego mienia i do domu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów