skubany, nabrał prędkości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
My horse is amazing!
Osama cie zajebie za robienie laski euro-cwelom
I to jest koń a nie te usłuchane, skaczące przez przeszkody.
Nie to jest kręcone kamerą. Wiesz jak takie urządzenie wygląda? Widzę, że nie osiągnąłeś jeszcze pewnego poziomu intelektualnego, jeżeli myślisz, że siodło może nagrywać
Nie to jest kręcone kamerą. Wiesz jak takie urządzenie wygląda? Widzę, że nie osiągnąłeś jeszcze pewnego poziomu intelektualnego, jeżeli myślisz, że siodło może nagrywać
Obejrzałem cały filmik tylko dlatego żeby zobaczyć jak ją wypierdolił z siedzenia. Cudowne!
Rosja - nawet zwierzeta biegaja napierdolone ! hahahaha
TO nie rosja , moj blad , pojde do kata i wymierze sobie kare .
TO nie rosja , moj blad , pojde do kata i wymierze sobie kare .
Bo chcą jeździć paniusie jebane na tych kucykach, w domu nie zrobi obiadu, nie posprząta. W łóżku będzie zgrywać damę i nie klęknie, nie weźmie do buzi.
I jebie mnie wasze zdanie
I jebie mnie wasze zdanie
Miałem nadzieje, że upierdoli jej głowę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów