18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
kosmozordtje 2020-02-05, 20:50 39
na jaką własną prośbę się niby doigrał? chłop pewnie skończył robotę, a wpierdala mu się seba i traci jego czas, który chciałby już zapewne spędzić jakoś inaczej np. żonie garści najebać. nic empatii...
Zgłoś
silwerbalk 2020-02-05, 20:52 28
kosmozordtje napisał/a:

na jaką własną prośbę się niby doigrał? chłop pewnie skończył robotę, a wpierdala mu się seba i traci jego czas, który chciałby już zapewne spędzić jakoś inaczej np. żonie garści najebać. nic empatii...

To po chuj go wypychał... Sam by mnie wkurwił choć z łapami bym nie wyskoczył ale tylko chuj by poleciał wjego strone....
Zgłoś
xoludus 2020-02-05, 21:26 7
ten typek cwel miał kastet, uwaznie sie przyjzyjcie. kurwa ale mnie wkurwil ten pedzlarz
Zgłoś
~_Yarko_ 2020-02-05, 21:43 21

Są tacy, którzy mówiliby o empatii nawet wtedy, kiedy dostaliby kopa w dupę na wychodne.
Zgłoś
koras24 2020-02-05, 21:44 4
21:07 pewnie pracuje do 21 a tu jakaś kurwa nie rozumie.
Zgłoś
marcino_zly 2020-02-05, 22:51
Normalka. To NL. Ichniejsze patusy hehe
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-02-05, 23:26 1
xoludus napisał/a:

ten typek cwe* miał kastet, uwaznie sie przyjzyjcie. k***a ale mnie wk***il ten pedzlarz

Według mnie jest odwrotnie. Na pierwszy rzut oka wygląda jakby miał kastet, ale jak się przyjrzeć, to goła łapa. Chyba że ma taki jak ja, malowany w kolorze ciała. Dobrze że niedaleko mnie jest zakład gdzie robią farby na zamówienie.
Zgłoś
mrfreak16 2020-02-05, 23:48 13
silwerbalk napisał/a:

To po ch*j go wypychał... Sam by mnie wk***ił choć z łapami bym nie wyskoczył ale tylko ch*j by poleciał wjego strone....

Boś taki sam kmiot jak ten w czerwonym. A skąd wiesz, że mu gówniarz nie odpyskował coś, stawiał się, nie chciał wyjść, człowiek chce iść do domu a to mu się najebane sebixy gimbusiarskie pchają, bo piwa sobie nie kupili. Plebs i patola kupują i piją w okolicy sklepu, zwyczajni normalni ludzie idą do baru i kulturalnie piją alkohol. Ha tfu
Zgłoś
silwerbalk 2020-02-06, 0:19 2
mrfreak16 napisał/a:

Boś taki sam kmiot jak ten w czerwonym. A skąd wiesz, że mu gówniarz nie odpyskował coś, stawiał się, nie chciał wyjść, człowiek chce iść do domu a to mu się najebane sebixy gimbusiarskie pchają, bo piwa sobie nie kupili. Plebs i patola kupują i piją w okolicy sklepu, zwyczajni normalni ludzie idą do baru i kulturalnie piją alkohol. Ha tfu

A może to sprzedawca zamiast grzecznie powiedzieć że sorry ale już zamykamy to powiedział wejś spierdalaj bo zamykam burdel..... Uważasz że normalne jest kogoś łapnąć za kafare i wyjebać za dzwi albo wypchnąć... Bo tak i nie pluj na mnie bo patusem nie jestem ale od chujów potrafie nazwać
Zgłoś
mrfreak16 2020-02-06, 1:35 6
silwerbalk napisał/a:

A może to sprzedawca zamiast grzecznie powiedzieć że sorry ale już zamykamy to powiedział wejś sp***alaj bo zamykam burdel..... Uważasz że normalne jest kogoś łapnąć za kafare i wyj***ć za dzwi albo wypchnąć... Bo tak i nie pluj na mnie bo patusem nie jestem ale od ch*jów potrafie nazwać

Widzisz amebo, z początku wskazywał, że drzwi będą zamykane i prosił by ten zawrócił, na co seba się bokiem a później plecami zastawiał jakby wiedział, że nastąpi co nastąpiło. Problem w tym, że wielu ludzi ma wyjebane na tego typu prośby, nie ma żadnych praw i reguł do których oni muszą się stosować to niestety brutalnie trzeba się z hołotą rozprawiać, a że trafił na hardego cwaniaczka, który teraz prawdopodobnie może spodziewać się oskarżeń o napaść, to już inna bajka, przeliczył siły nad możliwości. Więc nie broń hołoty i obyś do takowej hołoty nie należał, bo wstyd rozmawiać z takim

Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2020-02-06, 2:33 1
Jebane cioty w rurkach i pedalskim fryzie. Gardzę takimi podludźmi.
Zgłoś
solltys 2020-02-06, 3:06 2
W komentarzach, standardowo, same pizdy które w szkole robiły za popychadło i nie widzą w tym nic złego.
Zgłoś
mackuu 2020-02-06, 7:29
mrfreak16 napisał/a:

(...) Więc nie broń hołoty i obyś do takowej hołoty nie należał, bo wstyd rozmawiać z takim

Ty masz jakieś wątpliwości po TYM? :

silwerbalk napisał/a:

(...) kogoś łapnąć za kafare (...)

Wstyd i to jeszcze jaki!
Zgłoś
Karwen 2020-02-06, 10:32 3
Wchodzi chłopaczek do sklepu i na dzieńdobry gościu w niego paluchami celuje. Janusz wkurwiony po 12h zapierdalania przy myciu kibli i rozkładania towaru naskakuje na sebixa i w sumie dostaje za swoje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem