📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
stery_srh napisał/a:
Reasumując - gdyby pies był chociaż na smyczy, to nie byłoby tego filmiku - ot cała prawda.
a jak bez powodu, jebnę Ci psa ?
smycze. chuje, muje.
będziesz happy ?
Ta jebana kurwa draznila psa. pierdolnalbym skurwysyna mlotkiem w kregoslup i bylby spokoj z takimi chamami.
Rusek zostaje nominowany do orderu Lenina, za zwinność, szybkość i precyzję! Kundel zapamięta gdzie jego miejsce!
Lucky wyczerpał swój limit szczęścia Poza tym ten pies sam się przyjebał do kolesia,a ludzie zamiast go uspokoić to woleli kręcić filmik sobie,a później wielce oburzeni...
Ppierdolony pajac , chodz kurwa postaw sie na czlowieka bym ci ryj rozjebal
Cossmos napisał/a:
...Osobiście złapałbym tego chuja, pierdolnął mu tak samo i słuchał jak wyje. Dziękuję, dobranoc.
Jasne, chuja byśtam pewnie zrobił - udałbyś pewnie, że nic nie widzisz i ot co. Znam z autopsji kilku chojraków, co to nie oni, a przychodziło co do czego i człowiek sam na placu boju zostawał.
Swoją drogą, w tak błachych sytuacjach jak ta, to lepiej problemów sobie na siłę nie szukać - morda nie szklanka, ale zęby nie grzyby. Psu generalnie się nic nie stało, a gdybyś przyfikał, to znając życie miałbyś okazję ujrzeć numery butów tych gości. Tyle byś z tego miał. O ile miałbyś odwagę wystartować.
Kakutniaczek napisał/a:
a jak bez powodu, jebnę Ci psa ?
smycze. chuje, muje.
będziesz happy ?
Po pierwsze, to jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem, to nie zadawałbyś takich głupich pytań. Po drugie, gdybyś coś takiego odjebał, to prawdopodobnie właśnie ty byłbyś najmniej happy osobą w okolicy.
smycze. chuje, muje. - typowe myślenie dla czereśniaków - za nic mają jakieś ogólno-przyjęte zasady i przepisy, bo oni zawsze wiedzą lepiej. Dzisiaj chuje muje smycze, jutro chuje muje wyznaczone koperty na parkingu.
brandon napisał/a:
Ta jebana kurwa draznila psa. pierdolnalbym skurwysyna mlotkiem w kregoslup i bylby spokoj z takimi chamami.
Pies pierwszy do gościa wystartował. W sumie możliwe, że wcześniej już mieli ze sobą do czynienia, stąd taka reakcja. Ale w takim przypadku, mądry pies raczej powinien spierdalać od typa.
Swoją drogą, ciekaw jestem co byś zrobił, gdyby jakiś bezpański (albo poprostu puszczony luźno) pies upierdolił Ciebie, lub kogoś z twojej rodziny. Na pewno nie miałbyś pretensji do psa.
Młotkiem, to jak już możnaby puknąć w czółko tych, którzy wyjebali psa na ulicę, bo z nieba to nie spadł. Ale póki co, tak realnie, możesz puknąć jedynie sobie, może ochłoniesz trochę.
Psy są fajne, nie chcą zrobić nic złego. Mała Madzia mnie specjalnie nie rusza, ale jak widzę krzywdę psa, to jakoś mięknę.
kietong napisał/a:
Mała Madzia mnie specjalnie nie rusza, ale jak widzę krzywdę psa, to jakoś mięknę.
Jak ma Cię Madzia ruszać, skoro ona nawet SIĘ nie rusza?
Do Katynia z ruskim.
Wszystko, wszystkim, ale to nie powód żeby napierdalać.
może niech idzie do lasu, albo autostrady pobudować.
Więc przestań mi tu pierdolić o prawach i kopertach.
Pies pierwszy wystartował, bo wyczuł że idiota idzie, jak nie jakiś spirytus, to pewnie jakiś krokodyl.
to jest rosja, to nie kraj - to stan umysłu.
może niech idzie do lasu, albo autostrady pobudować.
Więc przestań mi tu pierdolić o prawach i kopertach.
Pies pierwszy wystartował, bo wyczuł że idiota idzie, jak nie jakiś spirytus, to pewnie jakiś krokodyl.
to jest rosja, to nie kraj - to stan umysłu.
To nie ruscy tylko rumuny, trochę wyżej w hierarchii.
Ten język nie wygląda mi za bardzo na rosyjski.. a język znam, to bardziej jakiś serbski albo chorwacki
widze sami poligloci sfrustrowani pisza komentarze, to nie rosyjski bystrzaki, po drugie ten pies jest bezdomny, rzucil sie z pyskiem na typa, to dostal co mial robic? dac sie ugryzc i grzecznie odejsc?
Pies mocno nie dostał. Znam ja psy i one chojrakują a lekki wstrząs i się wystraszył wielce. Jak mnie jamnik ujebał to mu podłożyłem petardę hukową pod budę.
Pierwszy raz widzę labradora wykazującego agresję w stosunku do ludzi, mają niesamowitą intuicje i wyczuł skurwysyna, a tak swoją drogą sam mam taką biszkoptową pierdołę, to panikarze. Czasami tak piszczy jak mu zimno w łapy lub jak się o nie potknie lub zaplącze w smyczy Każdy właściciel stanie w obronie swojego psa, to odruch bezwarunkowy, więc stwierdzenie "zajebałbym chuja" jest uzasadnione...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów