📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobrze, że go nie ugryzł.
Niеbieski napisał/a:
Dobrze, że go nie ugryzł.
to chyba rusek jakiś, nie wiadomo czy szczepiony
Kurwa, jak ten pies wył, to aż mi się szkoda zrobiło zwierzęcia (nie nie tego matkojebcę w czapce i w podjebie skóry). A pies faktycznie mógł być na smyczy.
jak bym tam był z kolegami i miał bym przy sobie klamke, to bym odstrzelił ruska, bo ja lubie psy
Kurwa mać, co jak co, ale ja się pytam gdzie był właściciel. Jakiś bezpański ruski goni i napierdala biedne psy, a właściciela nie ma w pobliżu.
@jojoaction
Już to widzę.
@jojoaction
Już to widzę.
Pener666 napisał/a:
a mógł być na smyczy
Man nadzieje ze smycz sie znajdzie i zawiśnie na gałęzi ruskie gówno
możecie mnie hejtować ale gdyby hitler wygrał wojne nie byłoby tego gówna na świecie
...i mnie też ale chuj tam nie byłoby rusków to jest ważne
i piszcie sobie że gówno bym zrobił, pierw bym go skopał do nie przytomności a potem powiesił za jaja na smyczy
i piszcie sobie że gówno bym zrobił, pierw bym go skopał do nie przytomności a potem powiesił za jaja na smyczy
rockface123 napisał/a:
możecie mnie hejtować ale gdyby hitler wygrał wojne nie byłoby tego gówna na świecie
co ci ten biedny piesek zrobił?
Pierdolona ruska kurwa,ruskie to do gazu od razu, chojrak pierdolony.Przecie to genetycznie spaczone od urodzenia.Biedny pies
Rozumiem bić konia, ale psa ??
Jakby do mnie czy do was ten pies się tak przypierdolił pewnie też oberwałby, więc nie pierdolcie.
A co do ruskiego, można by go było profilaktycznie rozstrzelać tak za 39r
A co do ruskiego, można by go było profilaktycznie rozstrzelać tak za 39r
Co się tak napinacie, że pierdolnął strzała temu psu? Dobrze zrobił, choć tak naprawdę to powinien pierdolnąc w ryj tej babie (mniemam, że właścicielce). Pies powinien być na smyczy i w kagańcu, w takim miejscu. Ale pewnie sami lubicie psa luzem puścić w miejscu publicznym i uszczęśliwiacie innych jego bliską obecnością. Nie każdy lubi psy, niektórzy poprostu się ich zwyczajnie boją (zwłaszcza małe dzieci, które później mogą mieć lęk przed psami do końca życia), a trzeba się też liczyć, że nawet najspokojniejszy pies, może kogoś ugryźć. Pomijam już temat, że jak jest puszczony na samopas, to może wszędzie nasrać - np. przed przystankiem autobusowym, albo wyskoczyć na ulicę pod auto.
Nienawidzę czereśniaków, którzy zmuszają innych do tolerowania różnych rzeczy - w tym przypadku swojego psa - to wydaje się im w porządku, ale jak np. jakiś małolat w autobusie słucha muzyki na głos, to już wiedzą, że to nie jest OK i są oburzeni.
Aha, żeby nie było - sam mam psa - ale nigdy, ale to kurwa nigdy, nie puszczam go luzem jeżeli widzę w zasięgu wzroku innych ludzi. Zawsze idę gdzieś na ubocze, gdzie nie ma w pobliżu jeżdżących aut i nie będę wkurwiał kogoś - wtedy może się wybiegać do woli.
Reasumując - gdyby pies był chociaż na smyczy, to nie byłoby tego filmiku - ot cała prawda.
Aha - jeszcze jedno, pomijając wszystko - rusków, ukraińców i całej tej dzikiej swołoczy nienawidzę.
Nienawidzę czereśniaków, którzy zmuszają innych do tolerowania różnych rzeczy - w tym przypadku swojego psa - to wydaje się im w porządku, ale jak np. jakiś małolat w autobusie słucha muzyki na głos, to już wiedzą, że to nie jest OK i są oburzeni.
Aha, żeby nie było - sam mam psa - ale nigdy, ale to kurwa nigdy, nie puszczam go luzem jeżeli widzę w zasięgu wzroku innych ludzi. Zawsze idę gdzieś na ubocze, gdzie nie ma w pobliżu jeżdżących aut i nie będę wkurwiał kogoś - wtedy może się wybiegać do woli.
Reasumując - gdyby pies był chociaż na smyczy, to nie byłoby tego filmiku - ot cała prawda.
Aha - jeszcze jedno, pomijając wszystko - rusków, ukraińców i całej tej dzikiej swołoczy nienawidzę.
Pener666 napisał/a:
to chyba rusek jakiś, nie wiadomo czy szczepiony
Na błonicę i tężec musiał być szczepiony, bo w Rosji obowiązkowe. Więc piesek bezpieczny.
Pierdolnąć to wy się możecie, pies pewnie bezpański, znany w okolicy. A że rasija to dzicz, to i trafiają się istoty, których nie sposób porównać do zwierząt, bo się zwierzaki obrazi i to bardzo
Osobiście złapałbym tego chuja, pierdolnął mu tak samo i słuchał jak wyje. Dziękuję, dobranoc.
Osobiście złapałbym tego chuja, pierdolnął mu tak samo i słuchał jak wyje. Dziękuję, dobranoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów