18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:24
Spadaj stara ruro
Cjalis • 2025-02-27, 19:11
Kłótnia między 70-letnią mieszkanką, 65-letnim zarządcą budynku i jej synem zakończyła się popchnięciem starszej kobiety i jej spadnięciem ze schodów.

00:00
-00:39
Download
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kaziuzlasu 2025-02-27, 20:30 1
Piękne te słoneczniki w stylowym wazonie
Zgłoś
Damianos88 2025-02-27, 20:57 8
Spadająca że schodów nie wygląda mi na 70latke
Zgłoś
AlCapone 2025-02-27, 21:03 3
Damianos88 napisał/a:

Spadająca że schodów nie wygląda mi na 70latke

Mogla miec i ze 25 lat. Przy dzisiejszych mozliwosciach medycyny estetycznej wszystko jest mozliwe
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-27, 21:07 1
Chwileczkę ! Zepchnięte ze schodów k🤬isko która wp🤬la się na nie swój kwadrat, atakuje fizycznie babeczkę która chce zakończyć nagrywanie na tel, którego jak widać sobie nie życzą. Po tym brutalnym ataku na mniejszą kobietę, facet po prostu agresorkę wypycha ze swojego mieszkania. Dobrze widzę ?
Zgłoś
kuba1986 2025-02-27, 21:12 1
A gdzie jest syn?
Zgłoś
Babosz 2025-02-27, 21:23 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Chwileczkę ! Zepchnięte ze schodów k🤬isko która wp🤬la się na nie swój kwadrat, atakuje fizycznie babeczkę która chce zakończyć nagrywanie na tel, którego jak widać sobie nie życzą. Po tym brutalnym ataku na mniejszą kobietę, facet po prostu agresorkę wypycha ze swojego mieszkania. Dobrze widzę ?

Spokojnie kogucik.
Tam c🤬ja widać. Równie dobrze zepchnięta ze schodów mogła być włascicielka, a reszta to patola, od pół roku niepłacąca czynszu i nie dająca się wyeksmitować.
Oglądaj i zadaj samorobione w piekarniku marchewkowe chipsy. Inaczej cholesterol ci wystrzeli i p🤬lniesz na 50 urodziny.
Zgłoś
Czarnypqnx33 2025-02-27, 22:43
Tak zwane w rodzinnie wyp🤬alac nikt was nie zapraszał
Zgłoś
DEADmanPL 2025-02-27, 23:17 2
Eee symuluje jak c🤬j, podejść i sturlać solidniej
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem