Robert Górski daje kolejny popis swoich umiejętności
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
czemu oni się śmieją kurwa non-stop? Jakby ich kurwa orzygał też by się pewno śmiali
@up- no może dupy nie urywa, mnie się podoba, w porównaniu do innych programów z pseudotelewizji w naszej polandii to ten program miażdży jajca na omlety.
@GriszaSnk Jak dla ciebie to jest jego popis umiejetnosci to naprawde malo widziales..... Ale za To Andrus pokazal klase.... moim zdaniem duzo wiecej niz Gorski....
@up No niby nie, ale przyznaj, że umiejętność improwizacji w polskim 'showbiznesie' jest chujowa, jednak aktorzy którzy tu występują radzą sobie świetnie.
szinszil napisał/a:
@GriszaSnk Jak dla ciebie to jest jego popis umiejetnosci to naprawde malo widziales..... Ale za To Andrus pokazal klase.... moim zdaniem duzo wiecej niz Gorski....
widziałem wiele scen, w których radził sobie równie dobrze bądź lepiej i zapewne niedługo je tu wrzucę czym najprawdopodobniej znów narażę się na Twoją krytykę. Andrus jak by nie patrzeć jest wybitnym kabareciarzem, lecz pomimo tego, że w tej akurat scenie wypadł lepiej od Górskiego to moim skromnym zdaniem serial Spadkobiercy stracił by więcej gdyby zabrakło w nim Górskiego, aniżeli Andrusa:)
świetna improwizacja, aż mi się studia przypominają
może sadyzmem nie powala, ale kurwa uwielbiam tą facetkę z kabaretu Chrabi (wcześniej kabaret POTEM, który zresztą gorąco polecam, zwłaszcza skecz z serii Bajki dla potłuczonych pt. "Jaś i Małgosia") ma pierdolony, wielki jak chuj talent aktorski, kurwa jego mać
może sadyzmem nie powala, ale kurwa uwielbiam tą facetkę z kabaretu Chrabi (wcześniej kabaret POTEM, który zresztą gorąco polecam, zwłaszcza skecz z serii Bajki dla potłuczonych pt. "Jaś i Małgosia") ma pierdolony, wielki jak chuj talent aktorski, kurwa jego mać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów