18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2021-06-10, 8:04 21
chodzisz na mecze?
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-06-10, 8:05 48
I to była najciekawsza akcja tego meczu.
Zgłoś
Juzwa 2021-06-10, 8:25 9
Szkoda, że mu się spadochron otworzył. Ładnie by wyglądał wbity po pachy w ziemię. To jeden z tych, co to mają furgoczące ubranko jak błona żab między palcami. Wydaje im się, że latają.
Zgłoś
nowynick 2021-06-10, 8:48 6
6 czerwca Elbląg, mecz miejscowej Olimpii z Pisą Barczewo... kurwa Wy tak tagujecie i opisujecie, że kiedyś warna dostałem za wkład w było.pl...
Zgłoś
gurup 2021-06-10, 9:03 12
Juzwa napisał/a:

Szkoda, że mu się spadochron otworzył. Ładnie by wyglądał wbity po pachy w ziemię. To jeden z tych, co to mają furgoczące ubranko jak błona żab między palcami. Wydaje im się, że latają.

Taaaaa, bo lepiej spędzić życie machając żelastwem w piwnicy i napierdalając się z innymi debilami o klub, który ma cię w dupie...
A już szczyt zabawy to darcie ryja i machanie odpaloną racą
Zgłoś
Halman 2021-06-10, 9:39 2
nowynick napisał/a:

kiedyś warna dostałem za wkład w było.pl...

to jest chuj ja kiedyś dostałem warna za brak ogonków w "ą" i "ę"...
Zgłoś
~Beny 2021-06-10, 9:46 3
Halman napisał/a:

to jest chuj ja kiedyś dostałem warna za brak ogonków w "ą" i "ę"...

Zapomniałeś napisać gdzie brakowało tych ogonków w 'ą' i 'ę', bo za ich brak w postach nikt nikomu warna nie wystawia.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Halman 2021-06-10, 9:51
Beny napisał/a:

Zapomniałeś napisać gdzie brakowało tych ogonków w 'ą' i 'ę', bo za ich brak w postach nikt nikomu warna nie wystawia.

nie rozminąłem się z prawdą tyle że wszystkiego nie powiedziałem jak ten żołnierz co to nie dziewczynie nie skłamie chociaż nie wszystko jej powie...

Buziak za czujność.
Zgłoś
Oponka 2021-06-10, 9:57 2
już wszystkie tvny i polzady zdążyły o tym powiedzieć i pokazać nagranie zanim ktoś uznał, że warto to tu wrzucić
Zgłoś
grzech0987 2021-06-10, 10:35
Już takie gówno pokazuje się na Sadolu?
Co to jest, żenada.
Zgłoś
hardfall 2021-06-10, 10:53 9
Wez ic stąd

Zgłoś
JMTstreetviewer 2021-06-10, 12:39
Typ co malowal linie na boisku chyba pochlal. Zreszta oni wszyscy w przerwie napewno tez.
Zgłoś
Wiewór 2021-06-10, 12:49 1
Kto chodzi oglądać piłkę nożną i to jeszcze jakiś siepaczy 12 liga okręgowa przyzakładowa
Zgłoś
lukaszjb 2021-06-10, 13:10 3
Widzę że większośc tutaj spędza życie przed monitorem w opuszczonych spodniach z zaklejonym kutasem w łapie:) Sztos. Sporty ekstremalne to nic zlego chlopaki. Odluzcie kutasa, wyłączcie monitor, umyjcie ręce wyjďźcie do ludzi i spróbujcie czegos nowego w życiu. Polecam. Ostatecznie jakies dziwki wam zostaja seks mozna rowniez uprawiac z kobietą .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem