📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To tylko Polakom nie mowcie ze sie nie da przezyc za 600zl miesiecznie bo sie dowiedza ;p
chyba Ty spałeś na lekcji fizyki... co się nie da jak się da na co masz dowód, który sam wrzuciłeś
Dobrze, że autor nie spał na lekcjach fizyki, bo pewnie nie dał by tak dobrego dobrego podpisu. A petru23, chociaż spał, to z rzeczy niemożliwych potrafi tylko tak kompletnie durne komentarze wrzucać.
kurwa! przecież to jest chyba pionowy zjazd. jak tylko zobaczyłem że gościu ma zamiar z tego zjechać to myślę sobie: pięknie, będzie dobre dachowanie! a tu proszę, typ dobrze mnie zaskoczył, browar się należy
P.S. swoją drogą to widać też na końcu że raczej amatorszczyzna i więcej szczęścia niż rozumu
P.S. swoją drogą to widać też na końcu że raczej amatorszczyzna i więcej szczęścia niż rozumu
@up
No raczej amatorszczyzna w mistrzostwach nie startuje. Po drugie to raczej nie był zjazd tylko pionowa ściana. Takie rzeczy to norma w Mototrialu.
No raczej amatorszczyzna w mistrzostwach nie startuje. Po drugie to raczej nie był zjazd tylko pionowa ściana. Takie rzeczy to norma w Mototrialu.
Siemek napisał/a:
@up
Jaki Ty głupi jesteś
no to mi wyjaśnij, bo powoli przekonuję się do Twego stwierdzenia.
Bo ja widzę jedno - popatrzył, obczaił, zrobił dobrze.
I już tak głupi nie jestem bo nauczyłem się właściwie cytować
edit:
piwsko i tak ode mnie dostajesz, bo zmuszasz mnie do niemiłosiernego wysiłku - myślenia. A to, kurwa, niekiedy boli
@petru23
"spał na lekcji fizyki" = "nie wytłumaczono mu, że czegoś nie da się zrobić, więc to zrobił"
A teraz spierdalaj, bo mam uczulenie na niskie iq.
"spał na lekcji fizyki" = "nie wytłumaczono mu, że czegoś nie da się zrobić, więc to zrobił"
A teraz spierdalaj, bo mam uczulenie na niskie iq.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów