Szybko za taśmę proszę !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czy to się liczy jako ucieczka z miejsca wypadku?
Piwo za tytuł.
Całkiem uprzejme autko Swoją drogą co ludzi pcha do oglądania rajdów, kiedy stoisz i ryzykujesz życiem by obejrzeć max przez 1 minutę auta przejeżdżające, w chuj zajebista sprawa.
za kierowcę rajdowego, który po potrąceniu gapia idioty nawet nie ściąga nogi z gazu - zawsze piwo!
Colin McRae? Najgłębsze pokłony w stronę tego człowieka, mój autorytet. Jestem jego wyznawcą. Zbyt dobry kierowca, żeby zginąć w samochodzie...
W lataniu juz taki dobry nie byl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów