Żart polegający na klepnięciu tyłka Andrei i zwaleniu (nie, nie myślisz dobrze) winy na kogoś innego. Nacieszcie się widokiem pięknego tyłeczka Andrei z ekipy Whatever Miłego oglądania!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ona ma cudowny tyłek! Nie wiem czego wam brakuje. Idealny nie jest, ale, kurwa, żeby pisać, że czegoś jej brakuje...?
Tyłek bardzo fajny, reszta Andrei również.
Dziwi mnie, że każdy wzbraniał się jak mógł, a nikt nawet nie spróbował zagadać
Dziwi mnie, że każdy wzbraniał się jak mógł, a nikt nawet nie spróbował zagadać
saszynski napisał/a:
Nie zrozumiałeś aluzji chłopcze.
za długo siedzisz w internetach ...
IE - Ireland Eire
DerFels napisał/a:
Tak piszą ludzie którzy nigdy nie widzieli i nie dotykali świetnego tyłka.Ona ma cudowny tyłek! Nie wiem czego wam brakuje. Idealny nie jest, ale, kurwa, żeby pisać, że czegoś jej brakuje...?
Hah oglądając ten kawał zauważyłem że tutaj ludzie częściej podchodzą i "pomagają" sobie wskazując winowajce niż w innych kawałach.
@Maddog tak pisza ludzie ktorzy nigdy nie dotykali tylka... Laska ma fajny tyleczek, nie gruba nie chuda. skad wiesz, co sie chowa pod spodniami?
Heh, skoro byłoby na mnie klepnąłbym chociaż
Maddogg pokaz zdjecie swojej laski. jestem pewny, ze na pewno nie taka ladna jak z filmiku
Jak wam się nie podoba tyłeczek Andrei, to w 1:57 macie taki który powinien wam przypaść do gustu
Maddogg napisał/a:
Tak piszą ludzie którzy nigdy nie widzieli i nie dotykali świetnego tyłka.
A tak ci którzy w postach jedynie są ruchaczami.
Jednak nadal mi się wydaję, że kiedy ma legginsy (tak to się piszę?) rzadko kto by nie szarpał jak student kebaba...
Jakby mnie tak chcieli wkręcić to niestety... babka się uśmiecha, że bym jeszcze bajere kręcił i chciał porządnie wyobracać
MaczoJuh napisał/a:
Laska może i ma dobry tyłek, ale nie idealny. Przejdź się chłopcze na siłownię chodź raz, to zobaczysz jak powinien wyglądać prawdziwy tyłeczek kobiety która o siebie dba (dieta na liściu sałaty, to nie wszystko). Tak czy inaczej każdy ma swój gust dlatego nie widzę sensu by kontynuować ten temat dlatego go skończmy (przynajmniej ja to zrobię).@Maddog tak pisza ludzie ktorzy nigdy nie dotykali tylka... Laska ma fajny tyleczek, nie gruba nie chuda. skad wiesz, co sie chowa pod spodniami?
brandon napisał/a:
A kim Ty kurwa jesteś, że mam Tobie pokazywać tyłek mojej kobiety? Weź odbij typie.Maddogg pokaz zdjecie swojej laski. jestem pewny, ze na pewno nie taka ladna jak z filmiku
Catacombe napisał/a:
Nie znasz mnie więc nie oceniaj. Wracaj do ręki.
A tak ci którzy w postach jedynie są ruchaczami.
Tyle ode mnie.
Pozdro!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów